Personal training is een investering in jezelf. Je wordt goed begeleid door een professionele, goede opgeleide trainer. Je bouwt een band op met je trainer, waardoor je samen op weg gaat naar de door jou gestelde doelen.

Tijdens de 1 op 1 sessies halen wij het maximale uit je training. Je krijgt een workout op maat, naar jouw eigen wensen.

Trainen onder persoonlijke begeleiding

Er zijn veel mensen die het niet fijn vinden om te trainen onder het toeziend oog van anderen. Train jij ook liever in alle rust en krijg je graag alle aandacht van je trainer? Dan is Personal Training bij BodyVibe echt iets voor jou. Kies je eigen trainer waar jij graag met en voor wil werken en plan samen een geschikt moment in de agenda. Bij BodyVibe werken we veel met Power Plate en Free Weights. Maar ook is het mogelijk om voor Pilates een Personal Trainer te boeken.

Je kan door middel van Personal training ook meer diepgang in je reguliere training brengen, net even extra aandacht voor de oefeningen waar jij persoonlijk wat meer moeite mee hebt, even de puntjes op de i zetten.

Samen op weg naar perfectie!