Zet de stap naar een gezond gewicht dat blijft!

 

Ben je terug van vakantie en heb je er genoeg van? Het getal op de weegschaal, de energiedips en de goede voornemens die niet lang duren?

Ben jij klaar om nú de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe levensstijl? Ik ben jouw duwtje in de rug om te beginnen!

Meld je nu aan voor een intakegesprek en maak kans op een make-over en fotoshoot t.w.v. € 750,- *

 

Wat kun je verwachten van mij en het PS. programma?

  • Persoonlijke begeleiding van mij

  • Voedingsplan op maat

  • Makkelijk en gezond eetpatroon

  • Lekkere gerechten

  • Een gezonde levensstijl

  • Een jaar lang na begeleiding

Lees hier het succesverhaal van Colinda Nendels

 

Een tikkende tijdbom

“In december 2020 moest ik met de ambulance naar het ziekenhuis omdat ik een hartslag had
die van normaal naar 151 ging in een korte tijd. Daarnaast merkte ik dat ik kortademig was. Vanaf dat moment is bij mij de knop omgegaan. De ambulance medewerkster vertelde me dat ik een lopende tijdbom was en ik besloot dat ik dit nooit meer wilde meemaken of voelen. Ik wilde gezonder gaan leven!”

De eerste stappen richting een nieuwe levensstijl

“Dezelfde avond heb ik nog een bericht gestuurd naar Jolanda, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Ik zag op haar Facebook pagina regelmatig een aantal succesverhalen voorbij komen van mensen die hun doel hadden bereikt. Ik was daarom ook benieuwd en wilde graag kennis maken met het PS. food & lifestyle programma.

Tijdens mijn eerste afspraak kocht ik het starterspakket en ik begon vrijwel direct. Ik kwam erachter dat mijn leefstijl het probleem was. Met PS. food & lifestyle kwam ik er achter dat gezond eten, veel en veel lekkerder is! De PS. food & lifestyle producten vond ik heerlijk, vooral de tussendoortjes. En er was ook volop inspiratie voor verschillende lekkere en koolhydraatarme recepten. In het begin vond ik de zes eetmomenten op één dag en onder de 40 koolhydraten blijven best moeilijk. Maar toen ik het eenmaal in de smiezen had, begon ik het zelfs leuk te vinden.”

Tranen van blijdschap

“Nu, 11 maanden later, heb ik mijn doel bereikt en ik voel me zoveel beter. Zelfs het shoppen is leuk geworden! Ik kan nu eindelijk “normale” kleding kopen. Soms sta ik gewoon in het pashokje te huilen van blijdschap. Mijn coach heeft me ontzettend goed geholpen en me gesteund tijdens het hele proces, waarvoor heel veel dank!

Ik heb ook anderen mogen inspireren om te starten met een gezonde levensstijl, dat is natuurlijk super leuk. Zo heb ik weleens berichtjes op Facebook gekregen, van mensen die ik eigenlijk nooit spreek, die me dan toch laten weten dat ik hun geïnspireerd heb om ook het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen. Dat is natuurlijk super bijzonder!”.

 

 

Wij zijn BodyVibe en hebben vier PowerSlim coaches. Dagelijks zien wij in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma helpen wij jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PowerSlim iets voor jou is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma, blijven wij jou ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Samen met jou bekijken wij graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.