POWER PLATE, DE LES DIE UW SPIEREN BLIJ MAAKT!

JE GOED VOELEN… ER GOED UITZIEN… DEZE TWEE ZIJN ONLOSMAKELIJK MET ELKAAR VERBONDEN.

Sporten op een Power Plate is de manier om snel en effectief je spieren te trainen. Tijdens de les volg je oefeningen op een speciaal apparaat dat trillingen afgeeft. Door de trillingen in combinatie met de oefeningen worden je spieren optimaal getraind. Volg een Power Plate groepsles bij BodyVibe en ontdek het zelf!

Een les op de Power Plate duurt maar 30 minuten. Tijdens dit half uur doe je verschillende oefeningen van 30 tot 60 seconden op de Power Plate. Door de trillingen trekken je spieren automatisch samen, waardoor je spieren extra worden getraind.Je overbelast je gewrichten en spieren minder snel en bereikt bovendien hetzelfde trainingseffect als een training van 1,5 uur! Een Power Plate les is goed geschikt voor mensen die in korte tijd effectief willen trainen of mensen die last hebben van bijvoorbeeld reumatische klachten.

Bij Girlpower bieden we een gewone Power Plate les en een speciale Power Plate les voor 50 plussers. Het is een ideale manier om aan je conditie, uithoudingsvermogen en flexibiliteit te werken. In een leuke en gezellige groep werk je onder begeleiding van een instructrice aan je fitheid. De groepen bestaan uit maximaal 5 deelnemers.

Naast sporten op de Power Plate kun je bij ons ook een speciaal voedingsprogramma volgen. Vraag een gratis proefles aan en ontdek de Power Plate zelf! We geven je een rondleiding en vertellen je graag meer over onze gym. Tot snel bij GirlPower!

DE POWER PLATE THEORIE

Om gezonder te worden en vooral ook gezond te blijven, is regelmatig bewegen een eerste vereiste. Vandaag de dag ontbreekt het de meeste mensen echter aan tijd. Dan biedt de Power Plate uitkomst! Iedere oefening op de Power Plate, duurt maar 30 of 60 seconden. Daarnaast is 2 tot 3 keer per week gedurende 30 minuten trainen op de Power Plate voldoende om alle voordelen van de training te ervaren.

De Power Plate trilplaat produceert trillingen waardoor energie vanaf de plaat naar het lichaam wordt gestuurd. Door de werking van het apparaat trekken de spieren zich automatisch 30 tot 50 keer per seconde samen. Wanneer je oefeningen op dit toestel uitvoert, merk je hoe je lichaam zich aan de trillingen aanpast.

Door te trainen put je het lichaam uit. Als je daarna je lichaam de kans geeft om te recupereren, herstelt het lichaam zich. Bij regelmatig gebruik past het lichaam zich hierop aan. Vergeleken met andere soorten training biedt de Power Plate betere resultaten in een korter tijdsbestek.

VOORDELEN VAN TRAINEN OP DE POWER PLATE

De voordelen van deze training zijn buitengewoon. Door de positieve resultaten worden dergelijke toestellen niet alleen gebruikt in de sport wereld, maar ook ingezet in de medische, therapeutische of rehabilitatiecentra. Dit apparaat kan de algemene gezondheid van iedereen aanzienlijk verbeteren, ongeacht de leeftijd, fysieke of medische toestand.

Het is volkomen veilig en u overbelast minder snel gewrichten en spieren. Hierdoor is de Power Plate ook uitermate geschikt bij reumatische klachten en revalidatie na een blessure. Door de effectieve training waarbij u veel spiergroepen tegelijkertijd inzet, bereikt u bovendien in slechts 30 minuten hetzelfde trainingseffect als met 1,5 uur “normale” training.

DE VOORDELEN VOOR U OP EEN RIJTJE:

 • Een volledige training in 30 minuten.
 • Verbetering van de spierkracht en het uithoudingsvermogen/conditie.
 • Bestrijdt cellulitis effectief.
 • Verstevigt de huid.
 • Helpt gewicht te verminderen.
 • Grotere flexibiliteit en bewegingsbereik van het lichaam.
 • Verbetering van de bloedsomloop door het volledige lichaam.
 • Sneller herstel van blessures.
 • Verhoging van de explosieve kracht.
 • Verbetering van de snelheid en coördinatie van het lichaam.
 • Verbetering van de beenderen en botdichtheid.
 • Verhoogde afscheiding van belangrijke hormonen, zoals HGH, IGF-1 en testosteron.

Door de oefeningen pompen de spieren tot wel 50 keer per seconde bloed tot in de kleinste haarvaatjes. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Daarbij maken de oefeningen verklevingen los, dit leidt tot beweeglijkheid van de weefsellagen. Omdat hierdoor cellulitis wordt afgebroken en het bindweefsel wordt versterkt zal het huidbeeld ook diepgaand verbeteren. Zelfs de gezichtsspieren worden getraind en collageenvezels opgeslagen. De verhoogde stofwisseling leidt tot een verbeterde vetverbranding, waardoor de vetweefsellagen afnemen.

Power Plate International is wereldwijd de nummer 1 in Acceleratie Training producten en diensten. De expertise van Power Plate is gebaseerd op jarenlange productinnovatie, gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek en ervaringen in de praktijk.