In de Power Plate Low Impact workout lig het niveau lager dan in de reguliere PowerPlate workout. De oefeningen worden op een rustige manier uitgelegd en aangepast aan ieder zijn eigen niveau. Er wordt voornamelijk statisch getraind. Op deze manier leer je je spieren optimaal op spanning te krijgen, om vervolgens een dynamische oefening correct uit te kunnen voeren.

Kom je voor het eerst en lijkt je de reguliere training te snel te gaan of te zwaar te zijn? Vind je het spannend en wil je eerst op een rustige manier kennis maken met de PowerPlate, dan is deze instap een mooie mogelijkheid.

Ook bij blessures is deze les zeer geschikt. De oefeningen worden aan jouw persoonlijke niveau aangepast, zodat je wel kan blijven werken aan je lichamelijke conditie. Mocht je een keer wat minder fit zijn en wil je toch graag sporten ook dan is deze Low Impact workout een goede vervanging.

MINDER PIJN EN KLACHTEN

Tijdens de Power Plate Low Impact workout beginnen we altijd met een aantal stretch oefeningen om de spieren op te warmen. Deze worden opgevolgd door krachtoefeningen. Ter afsluiting is er altijd nog ruimte voor een aantal minuten massage op de Power Plate, welke de doorbloeding extra stimuleert.
Al snel zal je merken dat je houding in het dagelijks leven verbetert, waardoor je minder last zal hebben van pijn- en stijfheid klachten.

De les wordt te allen tijde begeleid door een gecertificeerde instructeur!

Door de verschillende opties van bepaalde oefeningen is de workout zowel te volgen voor beginnende als gevorderde sporters.

De Power Plate Low Impact workout staat dagelijks op het lesrooster. Hierin zijn wij flexibel, dus komt een tijd jou niet uit, dan kijken wij samen in het rooster voor een andere mogelijkheid.