POWERCAMP

Trainen in de buitenlucht is toch het lekkerst dat er is? PowerCamp is vergelijkbaar met bootcamp, een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. De training wordt buiten gegeven in ons prachtige dorp Bunschoten-Spakenburg, dit ligt vlakbij Amersfoort.

Tijdens de PowerCamp trainingen wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken, tot hier lijkt het erg veel op de bootcamp. Als extra uitdaging werken wij tijdens de PowerCamp vaak aan de hand van een circuit, waarbij we af en toe ook gebruik zullen maken van verschillende trainingsmaterialen, zoals autobanden, battle rope, Kettle Bells enz. Ook wordt er tijdens de PowerCamp trainingen regelmatig in tweetallen of in kleine groepjes gewerkt, zodat je met elkaar kunt samenwerken en elkaar uitdaagt om bepaalde oefeningen uit te voeren.

Conditionele oefeningen zoals hardlopen of interval, worden in de PowerCamp afgewisseld met krachtoefeningen. Doordat je de krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht uitvoert en je niet vast zit op een apparaat train je vaak een aantal spiergroepen tegelijk. Hiermee worden niet alleen je spieren, maar ook je coördinatie uitgedaagd en dus verbeterd.

Omdat tijdens een PowerCamptraining oefeningen worden gedaan voor de conditie EN voor de krachtopbouw van spieren, kan je effectief werken aan je fitheid! Je krijgt een betere conditie, je lichaam wordt strakker, je houding wordt beter, je voelt je krachtiger en je werkt aan je vetverbranding. De training is dus super allround en voor veel mensen de ideale workout.

Je traint altijd onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste instructeur.

PowerCamp wordt elke maandagavond gegeven.