VOOR DE FITTE EN KRACHTIGE MOEDERS

De Mumpower course is door BodyVibe ontwikkeld om moeders controle te geven over de bekkenbodem. Tijdens de MumPower course werken we aan de hand van 6 eenvoudige stappen in 12 weken toe naar een goed functionerende core. Het doel van de MumPower course is dat iedere moeder zich weer fit en krachtig voelt, zodat ze in iedere situatie volledige controle heeft over haar core.

Wat is het?
Veel vrouwen nemen na hun bevalling genoegen met een verminderde lichamelijke functie. Ze hebben niet altijd meer de volledige controle over hun bekkenbodem en hun buik of ze blijven kampen met rugklachten. Denk bijvoorbeeld aan het laten lopen van urine tijdens het hoesten, niezen of springen. Ook vinden veel vrouwen het normaal dat hun buik en rug veel minder sterk zijn dan voor de zwangerschap, maar dat is natuurlijk niet zo. Als je op de juiste manier aan de slag gaat met je core kan je lichaam weer net zo goed functioneren als voor de zwangerschap.
Vaak zie je dat na een zwangerschap de houding van een vrouw volledig veranderd is. Door daar in de beginfase al aandacht aan te geven, creëer je een goede basis voor het versterken van je core. In de eerste 6 weken kijken we naar alle onderdelen voor een goed herstel. Denk hierbij aan houding, controle over de bekkenbodem, herstel van de buikwand, de ademhaling en wat de rol van voeding is tijdens je herstel. Door naar al deze onderdelen te kijken krijgt de klant veel informatie over haar eigen lichaam. Daarnaast gaan we natuurlijk ook aan de slag met oefeningen om het lichaam sterker te maken. Door deze combinatie krijgt de klant de juiste begeleiding om weer fit en krachtig te worden.

De eerste weken train je 1 op 1, dus je krijg je vaste Post Natal Coach. In de opvolgende 6 weken train je in een klein groepje. De intensiteit van de trainingen gaat elke week een beetje omhoog. Door de aangeleerde technieken toe te passen, is de klant uiteindelijk in staat om in iedere situatie en tijdens elke vorm van training controle te houden over de core.

Voor wie?
De MumPower course is ideaal voor alle vrouwen die net bevallen zijn en die op een verantwoorde manier willen beginnen met sporten. Toch zijn er nog veel meer vrouwen die baat kunnen hebben bij de cursus. Ook als je al jaren geleden een kindje hebt gekregen, maar bent blijven zitten met bepaalde klachten op het gebied van de bekkenbodem. Denk bijvoorbeeld aan stressincontinentie of rugklachten, ook dan is MumPower uitermate geschikt voor jou.

Kortom: De MumPower course is voor alle vrouwen die geen genoegen meer willen nemen met bepaalde klachten en willen werken aan een sterkere en fittere versie van zichzelf.