Naam: Wim Koelewijn

2021 was voor mij het jaar waarin ik begon met mijn nieuwe baan. Ik vond het tijd voor nog meer verandering en dus tijd om lekker fit te worden! Fit in het nieuwe jaar. Mijn dochter Esmeralda, raadde mij aan om bij BodyVibe te gaan sporten en mee te doen aan de Fitstart.
Annerike was mijn coach met voeding. Op 25 januari het eerste weegmoment… 119,7 kg! Daar moest dus echt wel wat vanaf. 4 weken later 112,7 kg. Super toch!
Door de lockdown moesten we buiten trainen. In weer en wind stond ik daar, brrrr, maar het was altijd gezellig met de dames. 1 x per week trainen en 1 x per maand wegen. Ik boekte progressie, ik viel af en ik voelde mij steeds fitter worden. Ik werd fanatieker en ging al snel 2 x per week sporten. Een aantal weken later ging de sportschool open en mocht ik eindelijk op die felbegeerde PowerPlate trainen. Poeh wat moest ik daar hard werken, ik hou niet zoveel van springen (lees burpees, jumping jacks enz.) dus ik heb even afscheid genomen en doe nu de Sprint. Ook een hele intensieve training, maar niet dat explosieve gespring, dit past beter bij mij. 3 x per week ga ik inmiddels. Het stofje dat ik sta te popelen om naar de sportschool te gaan heb ik nog niet gevonden, maar ik ga wel trouw.
Qua afvallen sta ik een beetje stil, mijn laatste weegmoment woog ik 103,6 kg, dit betekend dat ik toch 16,1 kg achterlaat in 2021 en dat ik dus weer verder ga in 2022. Annerike geeft mij elke keer week leuke tips en tricks waar ik wat mee kan, ik vertrouw er dan ook op dat ik ook weer kilo’s ga verliezen in 2022!