Naam: Peter-Aart Verhoeff

Methode: PowerSlim
Resultaat: -28 Kg

k ben Peter. Ik worstel al jaren met mijn gewicht. Ik heb de nodige dieten al gevolgd, maar niets hielp.
Ik november 2018 begon ik gezondheids klachten te krijgen en anderhalf jaar lang ben ik bij de nodige artsen onder behandeling geweest, totdat ik in april 2020 echt het dringende advies kreeg om af te vallen, omdat de meeste klachten voortkwamen door overgewicht.
Een vriendin van mij vertelde me dat ik eens bij Chantal van GirlPower langs moest gaan. Ik heb toen gebeld met Chantal en ik heb haar gevraagd of ze mij kon helpen. Dit kon zij zeker en ik kreeg een persoonlijk coach toegewezen, voor mij was dat Annerike. Samen hebben wij toen een plan gemaakt met het PowerSlim afslankprogramma en ik moest erbij gaan sporten. Zo gezegd zo gedaan. Elke week werd ik gebeld, ik kreeg tips en handvaten om mij door het programma heen te helpen, omdat ik toen veel in het buitenland werkte hadden we telefonische consulten, als ik in Nederland was kwam ik gewoon bij haar op consult bij GirlPower (inmiddels BodyVibe).
Chantal en Annerike hielpen me in het begin door de moeilijke tijd heen, door me aan te blijven sporen om vol te houden. Ik ben ze daar zeer dankbaar voor, want mede daardoor ben ik nu ruim 28 kilo afgevallen en ik blijf nog steeds op gewicht. Mijn gezondheidsklachten zijn gelukkig weg. Ik voel me nu gezond en FIT. Ook heb ik weer meer energie, waardoor ik weer veel fiets en loop.
Ik doe graag de lessen bij Annerike, Chantal en Kim, wat een enthousiasme en motivatie. Zonder deze dames weet ik niet of ik het volgehouden had.
Ik kan het iedereen die af wil vallen aanraden om eens langs te gaan. Mij heeft het heel veel geholpen
Dames bedankt