Naam: Pea de Graaf

Methode: PowerSlim
Resultaat: -28 Kg

Hoi allemaal,

Ik ben Pea de Graaf, ben getrouwd met Lammert en moeder van 2 geweldige kids.
Ongeveer 4 á 5 jaar geleden ben ik met GirlPower in aanraking gekomen door Chantal, die ik met een avondje weg tegen kwam.
Via haar ben ik dus op de oude locatie binnen gekomen.
Ik ben begonnen met 2x per week sporten en al snel kwam ik erachter dat dat smaakte naar meer. Inmiddels heb ik een onbeperkt abonnement (al jaren) en word ik top begeleid door al die leuke, spontane meiden die er lopen!
Tuurlijk heb ik mijn favorieten ertussen zitten, maar iedereen is goed op zijn eigen manier.

In september heb ik een noodkreet gestuurd om mij te helpen. Ik wilde een killerbody om vervolgens een mooie fotoshoot te doen bij Miriam. Gewoon 1 x alles geven en kijken tot hoever ik kan gaan, waar liggen mijn grenzen en heb ik voldoende discipline?

Deze noodkreet werd erg serieus opgepakt, er werd een heel programma voor mij persoonlijk in elkaar gezet voor mijn voeding en training. Ze beschikken bij BodyVibe over zoveel kennis. Hoe top is dat!
Ik ga graag naar “The Gym” voor een workout of advies, elke training geef ik alles, ik heb veel BodyPump en Power Plate trainingen gedaan, ook 1 x per week personal training en regelmatig een EMS training, voor de dieper liggende spieren. Voor de Cardiotraining ging ik met mijn maatje elke week een lang stuk skeeleren.

Ik kan iedereen op het hart drukken dat er echt naar je wensen geluisterd word en ze nemen alles met je door!
Ik ben echt super blij dat ik jullie heb leren kennen, en ik hoop dan ook dat ik nog jaren van jullie mag blijven genieten! (En stuk gaan) 😉

Ik wil nog even kwijt dat je met een drukke baan/eigen zaak, een gezin en je huishouden het echt wel mogelijk is om ernaast 4-5 x per week te trainen. Het heeft mij juist energie gegeven en ik meer uit mijn dag kon halen dan anders. Ik word een gelukkiger mens van regelmatig sporten.

Sportieve groet, Pea