Naam: Mirjam van Donserlaar

Nou daar komt ie, ook mijn verhaal van succes. Niet om te winnen, vandaar de laatste 😉 (oké ik durfde ook niet zo goed)
Om met de deur in huis te vallen. Ik ben in 6 maanden 27kg afgevallen met powerslim. Ik krijg veel reacties dat men het zo knap vind en het was soms ook moeilijk, maarrr ik heb het er écht zelf ook aangegeten.
Het was koningsdag dat een vriendin een foto van mij maakte en ik echt even met mijn neus op de feiten werd gedrukt. Ik wist het wel, maar een foto is anders dan in de spiegel kijken vind ik. Ik had al een abbonement bij Bodyvibe, maar ik wilde daarbij ook iets aan mijn voeding doen.
Chantal raadde mij aan om mee te doen met de 4 weken challenge van powerslim. Ik heb even getwijfeld, maar ben er toch voor gegaan. Die 4 weken gingen top en daarom had ik besloten om door te gaan. Zelfs tijdens de zomervakantie heb ik me netjes en zonder moeite aan mijn dieet gehouden. Ik kon Chantal ook altijd appen. Als ze zelf op vakantie was of als het zondag is ze reageert altijd.
Mijn doel was om met de kerst op mijn streefgewicht te zijn. Dat gewicht had ik ervoor al behaald en heb het toen met nog 5kg verlaagd als doel voor kerst.
Tijdens deze periode van afvallen merkte ik aan mezelf dat ik weer zelfverzekerder werd. Eigenlijk was ik heel onzeker geworden. Als ik op een groepsfoto stond vond ik mezelf er altijd uitspringen, vanwege de omvang. Nu moet ik even zoeken waar stond ik ook alweer?
En natuurlijk die maatjes minder die je kan pakken in de kledingwinkel, geluksmomentje.
Niemand moet onzeker zijn, iedereen verdient het om lekker in zijn of haar vel te zitten. Powerslim gaat ook met ups en downs ook bij mij, maar de aanhouder wint!