Naam: Maria Koelewijn

Een verhaaltje schrijven, dat is niet echt mij ding… Wat moet ik zeggen….
Ik heb S.L.E., dit is een auto-immuun ziekte, waarbij je te kampen hebt met chronische ontstekingen. In de meeste gevallen is ontsteking te vinden in de huid, de gewrichten, de slijmvliezen en de nieren. Maar dit is uiteraard bij iedereen weer anders.
Toen ik van mijn reumatoloog te horen kreeg dat ik te zwaar was en het beter was om wat af te vallen, woog ik 99,4 kilo. Dit was voor mij te reden om de stap te maken naar een gezonder gewicht. Mijn zussen hadden goede ervaringen met afvallen bij BodyVibe, dus ik dacht daar ga ik dan ook heen! Ik ging met het idee als ik er eerst maar eens 5 kilo af krijg. Dit ging echt super! Ik heb samen met mijn coach mijn persoonlijke doelen bepaalt, dat vond ik super fijn.
Op 8 februari ben ik gestart en 6 maanden later woog ik 79,4 kilo. Iets wat ik mij nooit had kunnen voorstellen toen ik startte. Maar hé, het is er gewoon vanaf hè en ik voel me heerlijk. Dat is voor mij het allerbelangrijkst. Ik zit nog in het traject en wil gewoon zo verder gaan. Voor diegene die alle berichten lezen en denken en twijfelen, ga er gewoon voor…. Doe het niet voor anderen, maar doe het voor jezelf! Kies voor jezelf, je bent het waard.

Groetjes Maria