Naam: Claudia van Twillert en Marieke Koops

Methode: PowerSlim
Resultaat: samen -25 Kg

In een hoekje stiekem een snack wegeten, terwijl je tegen de kinderen roept “nee, geen snoep we gaan zo eten”, zondagborrel met de familie, eten in je mond stoppen, zonder ervan te genieten.

Deze opsomming is zo herkenbaar en intussen irriteer je je aan die te strakke broek, of die vetrol die zichtbaar is, maar op een gegeven moment is de maat vol!  

Zomer 2020 was het voor Marieke klaar! Al jaren had zij naar PowerSlim gekeken, maar vond het te prijzig, maar alle alternatieven ook. Marieke besloot de stap te wagen. De knop ging om en in november zag Claudia haar zusje steeds meer vet verliezen. Haar kleding zat beter of waren te groot.

Het moment om Chantal te bellen. Mede om bewust te worden van haar eetgedrag. Het gaf verhelderende inzichten over haar suikerverslaving, het gedachteloos wegeten van snacks, de fouten in de keuken, het lezen van etiketten, je eetpatroon in tijden van stress, wat is de “80/20 balans” en dat zijzelf toch echt diegene is die de boodschappenkar voor 80% leeg eet, naast alle hapjesplanken.

Samen droomden we ‘s nachts van patat, wijn en chocolade. Door de begeleiding van Chantal en Annerike redden we het. Zij zijn eerlijk en open, maar zetten ons ook echt op onze plek als dat nodig is.

PowerSlim, een investering, maar het is het waard. De producten zijn lekker!

Misschien denk je “Het was toch niet zo erg met jullie?”

Het was WEL erg, naast onze magere beentjes, plakt het vet rond de navel, onze organen drijven in het vet en dat heeft ernstige gevolgen. Tel daarbij op onze hormonen en suikerverslaving. Ernstig dus!!

Door PowerSlim en BodyVibe zijn wij bewuster geworden van onze maaltijden, valkuilen en gewoontes. Samen zijn wij 25 kg afgevallen.  

We zijn er nog niet maar we komen er met vallen en opstaan.

Aangeleerde eetpatroon gaan we doorzetten. Door onszelf steeds opnieuw te bevragen bij Chantal en Annerike redden we het zeker weten en leren we door de tijd heen dat Bourgondisch leven nog steeds kan maar dan gezond