Naam: Angela Huijgen

Nadat ik bij mijn zwangerschap 30 kilo was aangekomen kon ik niet wachten om te beginnen met mum-power. Na de geboorte van mijn oudste heb ik dit ook gedaan en dat beviel super goed! Bij Bodyvibe super fijne begeleiding gehad bij het sporten maar ook bij het eten.
Hele fijne stok achter de deur! Het afvallen ging niet snel, haha niet snel genoeg voor mij, maar de aanhouder wint💪🏻 Doordat ik genoeg ging bewegen (lopen, fietsen ipv met de auto), (veel) te sporten, op mijn eten letten en Bodyvibe als stok achter de deur ben ik nu, een jaar later, 30 kilo kwijt!

Mijn hulpvraag begon bij het trainen van mijn bekkenbodem na 2 kort op elkaar volgende zwangerschappen. Daarnaast wilde ik ook heel graag mijn 30 ‘zwangerschapskilo’s’ kwijt.
Ik ben koolhydraat arm gaan eten en door de goede begeleiding weet ik nu waar weinig koolhydraten inzitten en wat ik wel of beter niet /weinig kan eten. Ook was de begeleiding tijdens het sporten fijn!


Ik ben echt bewuster gaan eten, ik eet echt alleen wat ik lekker vind. Voorheen vond ik stroopwafels zo lekker! Nadat ik 3 weken koolhydraat arm had gegeten snakte ik naar een stroopwafel, toen ik hem at dacht ik bah, dit is echt vies. De slogan van Annerike: eet alleen als het een 8 of hoger scoort! Deze slogan heb ik overgenomen😄
Ik zou het iedereen aan raden: GA DOE HET! je hebt niets te verliezen! Maar zoveel te winnen! Maak de stap naar een fittere JIJ!

Bedankt Bodyvibe voor jullie steun