Naam: Anja Schipper
Methode: Intermittent Fasting
Resultaat: -23 Kg

Op 1 juli 2017 heb ik me aangemeld bij Girlpower om door ze zetten met afvallen. Ik was toen zelf al 5 kilo afgevallen door koolhydraatarm te eten en ik sportte ook al jaren een paar keer per week.

Bij Girlpower kreeg ik de juiste feedback. Wat een verademing om eindelijk advies te krijgen over koolhydraatarm eten en niet die achterhaalde ideeën van het voedingscentrum die opgevolgd worden door reguliere diëtisten. Ik begon toen met een gewicht van 91.4 kg en op 7 juni 2018 had ik mijn streefgewicht van 70 kilo bereikt. In die periode heb ik alles gevierd wat er te vieren viel (en dat doe ik nog steeds), met de bijbehorende wijntjes en hapjes. Het is een kwestie van keuzes maken. Nootjes i.p.v. chips en worst en kaas kan je lekker eten met koolhydraatarm en vaak neem ik mijn zelfgebakken Noors platbrood mee zodat ik lekker mee kan doen wanneer iedereen aan het stokbrood zit. Soms kwam ik weer wat aan maar ze wisten me altijd te motiveren om weer door te zetten en dat het normaal is dat je soms wat aankomt.

In de zomer van 2018 heb ik het Intermittent Fasting ontdekt en ook daarin werd ik volledig ondersteund. De dames van Girlpower durven van de geijkte paden af te wijken en denken met je mee.

Sinds januari 2019 begon ik weer langzaam wat aan te komen door hormonale perikelen, ondanks dat ik mijn eetpatroon niet veranderd had kroop mijn gewicht weer omhoog tot 76 kilo. Wat ik ook deed er ging niets meer af.

In september 2019 ben ik ook bij Girlpower gaan sporten en ik ondervind dat mijn lijf het beter doet met de korte intensieve trainingen. Door een paar kleine dingen te veranderen van wat ik at (bv. Griekse yoghurt vervangen door skyr) ging het gewicht toch weer langzaam naar beneden. En nu staat de 70 kilo weer op de teller!!!

De dames van Girlpower weten waar ze over praten en weten hoe een vrouwenlijf in elkaar steekt. Ze kunnen goed uitleggen waarom je soms aankomt terwijl je je aan de regels houdt. Doordat zij zoveel kennis kunnen overbrengen ben ik gemotiveerd gebleven om niet het bijltje erbij neer te gooien toen het niet meer ging.

Als laatste wil ik nog even kwijt dat je bij hen ook het Powerslim programma kan volgen maar dat ze het niet aan je opdringen om de producten daarvan te kopen, dat is erg prettig. Soms koop ik weleens wat producten, die zijn overigens erg lekker en op z’n tijd heel makkelijk 😉

En…. Ik voel me geweldig!!!!