Naam: Irene Koelewijn
Methode: PowerSlim
Resultaat: -12 Kg

In de drukke tijd met verbouwing en voorbereiding voor onze bruiloft lukte het mij niet meer om goed en gezond bezig te zijn met sporten en voeding. Wat gebeurde er… ik kwam aan! Ik merkte dat het sporten moeizaam ging, mijn broeken zaten strak en ik voelde mij totaal niet fit.

 

Ik werd getriggerd door de Facebook-Post van Girlpower. Ik wilde graag wat kilo’s kwijt, mij fitter voelen en ook een stuk zelfverzekerder worden. Zelf probeerde ik zo gezond mogelijk te eten, maar het lukte mij niet alleen. Tijdens de herfstvakantie, 1 jaar terug, trok ik de stoute schoenen aan en maakte ik een afspraak voor een voedingsconsult. 

Tijdens dit consult werd van alles uitgelegd en kozen we enthousiast voor Powerslim! De producten zijn lekker en gevarieerd en de recepten zijn makkelijk om te maken.  De structuur en de voorbeeldmenu’s waren erg handig. De kilo’s vlogen eraf! Al snel pasten mijn broeken weer fijn en ging het sporten ook beter. 

Elke week werd ik gewogen en werden de ups en downs besproken. Het team stond altijd voor me klaar, dan wel persoonlijk of via Whatsapp. Het is elke keer weer gezellig en zo blijft ook de motivatie om het vol te houden. Het is erg fijn om te kunnen bespreken waarom iets wel of niet goed gaat en wat er dan beter kan. Er werd gekeken naar mijn persoonlijke situatie en wat het beste bij mij past. Dit was vooral fijn in de opbouw naar een normaal voedingspatroon. Ik heb hier veel van geleerd!

 

Afgelopen zomer was ik naar een groot festival. Dit jaar in een Croptop en ging ik los met glitters en accessoires. Ik voel mij topfit en zelfverzekerd genoeg om te doen en te dragen wat ik mooi vind! Ook merk ik dat ik meer energie heb en mijn lichaam meer aankan dan eerst. Het is mij zelfs gelukt om 10km te hardlopen, dat had ik nooit gedacht! 

Ik blijf mijn best doen om dit vol te houden en ook in dit traject word ik ontzettend goed begeleid.

 

Als je twijfelt om de stap te zetten om te gaan werken aan de beste versie van jezelf, stop dan met twijfelen! Het team van Girlpower staat voor jou klaar om jou te helpen op de manier die het best bij jou past. Zodat jij ook op jouw manier kan ‘shinen’!