????Lees hieronder het verhaal van Jessica vedder????

Sporten.. Iets waar ik altijd al een gruwelijke hekel aan heb gehad. Overgewicht.. Iets waar ik al jaren mee te maken heb. Zo’n 13 jaar geleden na mijn eerste zwangerschap woog ik ruim 120 kg. Voelde mij toen zo niet happy. Van alles geprobeerd qua lijnen en ook wel her en der een sportabonnement afgesloten, maar dan was ik een maand fanatiek en dan zwakte dat weer af. Op een gegeven moment was ik weer zwanger, dus dan kwam er ruim 15 kg bij. Na mijn scheiding, ongeveer 5 jaar geleden, kwam ik eindelijk na jaren weer onder de 100 kg. Een mijlpaal! Toen kreeg ik een nieuwe partner en kwam er nog een kindje.. Met de nodige kilo’s, die weer bleven plakken.

Kerstvakantie 2019 zag ik de succesverhalen van Girlpower voorbij komen. Ik las het stukje van iemand en dacht: Herkenbaar!!! Ook een hekel aan sporten en nu vond ze sporten leuk, dankzij de meiden van Girlpower. Nou dat gaat ze bij mij nooit lukken, dacht ik, maar al ga ik maar 2 of 3x in de week zonder al teveel tegenzin dan ben ik al blij. En daar ging ik, in me kerstvakantie, op intake bij Annerike. In de tijd van oliebollen en veel te veel lekkers en alcohol. Begeleiding met voeding en een maandabonnement om alle lessen eens uit te proberen. Met lood in me schoenen, daar ging ik.. Maar de meiden zijn allemaal zo enthousiast en trekken je door de lessen heen. De eerste 5 minuten denk je: Makkie.. Op de helft denk je: Ik ga dood!! En dan is het gelukkig nog maar een kwartier. Een half uur vol gas en dan met een voldaan gevoel naar huis.

Ik voelde mij vanaf dag 1 op mijn gemak. De powerplate was al snel favoriet. Wat een leuke lessen en elke week wat nieuws. Favoriet?? Ging ik het nu

serieus leuk vinden?? JA!! 4x per week, soms 5, dus mijn proefabonnement werd een abonnement voor onbeperkt. Zelfs op zaterdagochtend 8.30 een powerplate les. Als je me dat in december 2019 had verteld had ik je heel hard uitgelachen. Maar toen.. Toen kwam er het ‘Coronavirus’.. Ik dacht gelijk: Als Girlpower maar open blijft! En dat was in eerste instantie ook zo. Handen wassen en materialen reinigen, alle maatregelen werden getroffen. Top! Maar toen kwam helaas op 16 maart toch het bericht dat ook zij de deuren moesten sluiten. Nou dat was het dan.. Ik voelde me zo down. Daar ging het wegen, sporten, coaching, alles.. Ik zag het alweer voor me.. Alles voor niets en straks weer terug bij af. Maar binnen een dag was er een online sportschool van Girlpower. Wat een toppers! Heb thuis dan wel geen powerplate, maar online waren allemaal leuke lessen te volgen. Een aantal thuis uitgeprobeerd en nu fanatiek thuis de dynaband les en de Angelwork outs aan het doen. Dagelijks! Sporten is in deze tijd “MIJN” momentje geworden.

Na een dag thuis lesgeven op afstand, zorgen voor Jill (2 jaar), Milan (13 jaar) en Nikki (9 jaar) helpen met hun thuisschoolwerk, de boodschappen, de was en zorgen dat er eten op tafel staat, ben ik blij dat mijn man uit zijn werk komt. Zodra er gegeten en gedoucht is gaat deze mama naar boven, ALLEEN! JBL box mee, daaruit dreunen de beats van de lekkerste feestjes/festivals uit en op de tablet kijk ik naar de Girlpower les en doe ik mee. Zweten en even lekker mijn hoofd leegmaken. Daarna even stretchen, lekker douchen en als ik dan beneden kom voel ik me gelijk een stuk beter.

Het zijn hectische tijden, alles loopt door elkaar, thuis is niet alleen thuis meer, maar ook werkplek, school, etc. Ben zo dankbaar dat ik gemotiveerd blijf om te sporten. Nog 7 kg en dan weeg ik EINDELIJK wat ik al 15 jaar heb willen wegen. En ik weet het 1000% zeker, dit gaat me lukken voor de zomer 2020. Zonder de meiden van Girlpower, was ik nooit zo snel op dit gewicht geweest. Ze houden mij gemotiveerd. Zijn altijd beschikbaar voor vragen. En voelen je aan ofzo?! Zit je in een dip, door corona, werkdruk, kids thuis, teveel lekkers in de buurt, dan komt daar ineens een lieve app dat je member of the month bent vanwege je optimisme, thuisdiscipline en doorzettingsvermogen. BAM en daar was ik weer. Dank jullie wel!

Groetjes, Jessica