Lees hieronder het verhaal van Chantal 

Laten we teruggaan naar 2015 en zo’n 25 kilo zwaarder. Na jarenlang hormoonbehandelingen te hebben gehad was mijn lichaam behoorlijk in de war. Een check bij de huisarts bevestigde dat, een te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol en te hoge suiker. Tja… misschien moest ik toch maar eens gaan sporten. Ik begon met bootcamp. Ik kon wel janken na mijn eerste les, wat was dat confronterend! Ik kon nog geen 50 meter rennen. Ik heb toch doorgezet en ben wat beter gaan eten. Daar gingen de eerste kilo’s. En heel verrassend… ik begon het sporten steeds leuker te vinden. Met mijn bloedwaarden ging het ook steeds beter, behalve mijn bloeddruk, hiervoor gebruik ik medicijnen, wat het sporten niet altijd makkelijk maakt. Door de medicijnen wordt mijn lichaam afgeremd, soms heel frustrerend. Maar ik bleef doorzetten!

Ik werkte al bij Chantal thuis. Ik sprak de meiden die bij GirlPower werkte hierdoor regelmatig, omdat GirlPower toen nog bij haar thuis zat. Bij Chantal wordt inzet altijd beloond, ze biedt iedereen graag kansen. Ze zag dat ik hard werkte aan mijzelf en dat ik echt een bootcamptijger was, ik was niet bang voor vieze handjes en ook niet bang om een beetje nat te regenen. Ik mocht een opleiding doen voor bootcampinstructeur. Wow, maar oh no zo spannend, IK??? Ik kon een paar jaar geleden nog geen eens 50 meter rennen! En ik zie er toch niet uit als een FitGirl? Chantal zag dit heel anders en heeft altijd in mij geloofd!

Ik voel me goed! GirlPower heeft echt mijn leven veranderd! Het eten zal altijd wel een struggle blijven, maar gelukkig kan ik altijd bij mijn lieve collega’s terecht, die mijn gemopper aanhoren (sorry daarvoor ;-). Ze geven mij dan toch weer die denkbeeldige schop onder mijn hol ?

In totaal ben ik nu door de jaren heen ongeveer 25 kilo afgevallen, het is altijd ok als ik weer even wil stabiliseren, daarna zoek ik altijd weer het juiste moment om er weer een paar kilo af te werken. Ik ben trots op mijn resultaat en blij met deze fitte versie van mijzelf!

Groetjes Chantal