Lees hier het verhaal van Greetje

Ik ben Greetje Hopman, Januari 2017 startte ik bij GirlPower met Power Plate. Op mijn voeding dacht ik zelf te letten en dan zou ik wel af gaan vallen dacht ik. Dat ging natuurlijk niet werken. Ik kwam alleen nog maar meer aan. Ik besloot dan ook in december 2017 te stoppen met PowerPlate. Chantal vroeg mij naar de reden. Ik vertelde dat de PowerPlate niet echt mijn ding was en ik viel er ook nog eens niet vanaf. Chantal adviseerde mij begeleiding te zoeken bij de voeding en dat ik anders eens Pilates moest proberen.

In januari 2018 besloot ik te luisteren, ik maakte een afspraak bij Jacinta en koos voor het koolhydraatarme eetplan. De knop ging om en de kilo’s vlogen eraf. Ruim 18 in totaal. Ik werd fitter. Mede door de goede begeleiding en de juiste adviezen is het gelukt. Ook toen ik dit voorjaar een ongeluk kreeg was er altijd een luisterend oor. Ik ben nog steeds bezig met mijn herstel en ik ben blij dat tijdens mijn herstel mijn gewicht stabiel is gebleven. Dit was zonder de begeleiding van Jacinta nooit gelukt.

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en ik blijf ook zeker maandelijks de weegschaal opzoeken. Ik heb deze stok achter de deur nodig.

Groeten Greetje