Hoooooiiiii
Ik ben Gretia en ik hou van hardlopen! 6 jaar geleden begon het! Ik rende vaak een rondje en was blij met 10km, heel soms 15km. Ik vond dit zo leuk en ging uitbreiden naar 21km, samen met mijn vriendinnetje! We haalden het, zo tof! Het smaakte naar meer, een wedstrijd? JA we doen de ½ Marathon, de CPC in Den Haag.

Het was GAAF, wat een kick, zoveel mensen die je naam roepen, de gezelligheid en het enthousiasme! Maar mijn vriendin stopte en ik wilde meer, veel meer! Ik ging op zoek naar nieuwe slachtoffers ?

Met mijn buurvrouwen deed ik mee met de Dam tot Damloop by night! Ik kwam Chantal tegen! En zei “Chan, ik wil een marathon lopen doe je mee? Volgend jaar!!! Please samen? Hoe tof! Nou dit was niet gelijk een ja. Maarrrr na een nachtje slapen hapte ze toe! O ik was zo blij! Haar voorwaarde: bij haar komen trainen! Dit was voor mij nog leuker! Een hele sportfamilie erbij en hoe gaaf dat ons enthousiasme nog meer renners gek heeft gemaakt om mee te doen. Ons clubje is geboren, gave wedstrijden, goede doelen, kika runs, alles voor die marathon! Door storm en regen, niet te stoppen! Ook deed ik mee met de WarriorChallenge, pittig maar wel mijn hele levensstijl veranderd. Meer eiwitten en minder koolhydraten, vooral GEZOND eten! Ook veel gezonde baksels gemaakt, ik ging maar door, heerlijk zoveel energie. Ik was zo trots dat we dit met elkaar deden!

De marathon hebben we goed gelopen, met dank aan Chantal en Annerike. Afgelopen jaar nog een keer! Als ik geen doel heb raak ik de balans kwijt. Ik had een nieuwe uitdaging nodig met een goede balans! Intermittant Fasting it is! De 5:2 methode! Ik zie mijn lijf weer veranderen en de kilo’s gaan eraf! Dit blijf ik mijn leven lang doen (denk ik).

Blijf doelen stellen is mijn motto, met mijn enthousiasme probeer ik iedereen zover te krijgen! Geniet, zoek iets wat bij je past en ga ervoor! Geef nooit op, als het mis gaat, no worries, begin gewoon weer opnieuw. Ik heb weer een leuke uitdaging gevonden voor 2020. Nieuwsgierig? Volg @runningjunkiegretia op Insta. Ik kan niet wachten ?