Naam: Coby Muys
Methode: Intermittent Fasting
Resultaat: -7 Kg

Wat leuk dat ik mijn verhaal op mag schrijven en iedereen kan vertellen over hoe en waarom ik bijna iedere dag met zoveel plezier bij Girl Power te vinden ben.

Ik kwam al bij Chantal sporten toen ze eerst nog maar één power Plate had staan in haar aanbouw. Toen ik daar begon met sporten werkten ze met strippenkaarten. Soms was ik zo door mijn strippenkaart heen en ging ik 10 keer achter elkaar. De andere keer deed ik daar een jaar over… haha. Toch bleef ik altijd terugkomen vanwege de goede begeleiding en de fijne sfeer. Het was altijd gezellig.

Op gegeven moment was ik een tijdje niet geweest. Toen ik weer bij Girlpower aanklopte hadden ze inmiddels 5 power Plates staan. Ook was er gelegenheid om pilates te doen, dat maakte het nog leuker. Nog iets later kwam de locatie aan de Ansjovisweg, waar je nu allerlei verschillende soorten lessen kan volgen. Het is echt heel fijn om telkens weer eens een andere manier van trainen te kunnen uitproberen. De ene les vind je helemaal fantastisch en de andere helemaal niks, maar je kunt wel alles proberen.

 

Dan krijgen we het “diëten”. Dat is ook iets waarvoor je bij de meiden van GirlPower moet zijn. Zelf ben ik eigenlijk altijd wel met mijn eetpatroon bezig. Ik ben een echte Bourgondiër en dat is natuurlijk gezellig, maar iets minder gunstig voor de weegschaal. Mijn doel is altijd al geweest om niet te vol te worden, dat vind ik gewoon niet fijn. Het mooie van GirlPower is dat je echt overal begeleiding in kan krijgen, als je het maar aangeeft.  Ik heb dus aangegeven dat ik graag begeleid wilde worden met mijn eetpatroon, die stok achter de deur. Hierin zijn veel wegen die naar Rome leiden en ik heb de meeste wegen zo ongeveer wel gehad en geprobeerd…echt hoor. Maar ik zal wat leuks vertellen, ik heb mijn weg gevonden met dank aan Annerike. In het begin van de dag heb ik nooit echt trek, maar het avondeten kan ik echt niet missen en zo om een uur of acht/negen wil ik ook nog graag iets te eten hebben, hetzij kwark of fruit en ook heus eens een heerlijk koekje ofzoiets. Dus, toen kwam Annerike met het geweldige idee om Intermittent Fasting te proberen. Ze dacht dat dat echt iets voor mij zou zijn. En ik zal vertellen…het is geweldig. Heel slank zal ik heus niet meer worden en dat is ook niet meer mijn streven, maar ik wil niet dicht groeien en toch gezellig bourgondisch blijven op zijn tijd. Nou dat kan echt allemaal met I.F. Het is zo’n aanrader, lekker sporten en af en toe even een gesprekje over hoe het nu gaat met je eetpatroon, want die stok blijf ik nodig hebben. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik bij GirlPower sport, het is een fijne groep vrouwen, de instructrices, maar ook de klanten, een warme deken, zo ervaar ik het.

En ik moet het toch ook even vermelden, doordat hun met elkaar mij zoveel hebben begeleid in alles, ook met de paaldans sport, mij zelfvertrouwen hebben gegeven en me hebben aangemoedigd ondanks mijn leeftijd, heeft me dat ook nog een 1ste prijs opgeleverd.

Dus ik zou zeggen, als je nog twijfelt… kom gezellig naar Girl Power, het is echt fijn.