Naam José Jansen en Charlotte Nagel
Methode: MumPower en WarriorChallenge

Resultaat: samen -26 Kg

Lees hier het verhaal van José en Charlotte

 

Wij zijn beide bij GirlPower terecht gekomen om het MumPower programma te doen na onze zwangerschappen. Daarbij kregen we ook het basisadvies over voeding en vielen we beide al kilo’s af.

November 2018 begon ons Warrior avontuur. Vanaf onze pubertijd zijn wij al sport vriendinnetjes, dus hoe leuk om dit avontuur samen aan te gaan.

De WarriorChallenge van GirlPower betekent 6 weken lang geen alcohol, geen suiker, gezond eten en veel sporten, zware trainingen!

We deden het samen, maar ook met de hele groep die mee deed, we motiveerde elkaar om door te gaan en deelden recepten, ook kookte wij vaak voor elkaar gezonde gerechten. We hebben geleerd dat gezond eten absoluut niet saai is! We eten nu juist nog lekkerder, smaakvoller!

Samen vielen we in deze 6 weken 12 kg af.

Een jaar later… De Warrior zou weer starten, we zagen het weer voorbij komen in de gym en op social media.. We zeiden tegen elkaar: “zullen we er nog een keer voor gaan? Zou het ons nog een keer lukken? Ja, we gaan er nog 1 keer voor, 6 weken knallen!” Wat ging het weer goed en zo leuk samen en met de rest van de groep! Nu samen weer 9 kg kwijt en een stuk fitter. Wat zijn we trots!

We zijn vooral blij met de goede begeleiding van GirlPower. Onze coaches stonden 24 uur per dag voor ons klaar. Als we twijfelde over producten of we die wel of niet mochten, konden we het altijd vragen via de app en kregen we snel een antwoord. Ook tijdens het sporten, daagden ze ons uit om alles te geven. De workshops die werden gegeven tijdens de Warrior waren ook erg leuk en leerzaam.

Wij zijn heel tevreden met het resultaat, wil je dit ook, maar twijfel je nog? Gewoon doen, iedereen kan het met de juiste begeleiding en daarvoor ben je bij GirlPower aan het juiste adres.

Resultaat: Samen vielen we in totaal het afgelopen jaar 26 kg af!

Groetjes,

Charlotte & José