Naam: Ania Hartog
Methode: PowerSlim 
Resultaat: -15 Kg

Lees hier het verhaal van Ania 

Al mijn hele leven ben ik bezig met mijn gewicht en voeding. Detox, shakes, verschillende afslankboeken. Het was allemaal van korte duur en ik kwam dubbel zoveel kilo’s aan. Ik was radeloos. Het enige waar ik aan dacht was waarom lukt het mij niet om af te vallen. 

Na 2 zwangerschappen, een druk leven en waardeloze diëten ben ik erachter gekomen dat ik dit niet in mijn eentje kan. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar een leuke sportschool waar ik al mijn frustraties en mijn vet kon verliezen! Zo ben ik bij GirlPower terecht gekomen en sinds 1,5 jaar sport ik 3 x in de week.

Ik had verwacht dat ik door te sporten mijn kilo’s wel zou verliezen. Helaas verliep dit niet helemaal volgens plan. De meiden van GirlPower vertelde mij dat dit kwam omdat ik niks veranderde aan mijn eetpatroon. Mijn conditie werd steeds beter maar gewicht veranderde niet zo snel. Met hulp van Jacinta (een echte topper) ben ik gestart met het afslankprogramma Power Slim. Power Slim is een super fijn afslankprogramma, waarbij je wel maaltijdvervangers eet, maar niet alleen maar in de vorm van shakes. Het assortiment is groot: pasta, rijst, brood, koek, beleg, repen, desserts, muesli enz. Je kan dus heel dichtbij een normaal eetpatroon blijven en met je gezin mee blijven eten alleen met  bijv. Power Slim rijst in plaats van Basmatirijst. 20 weken later was ik 15 kilo lichter ? Wat maakte dit mij blij, eindelijk was ik ze kwijt! 

Ik heb een favoriete workout gevonden, namelijk Les Mills Sprint, een half uur knallen op de fiets, 3 x per week! Deze HIIT in combinatie met de goede begeleiding van Jacinta heeft mij mijn doel laten bereiken. Op dit moment let ik nog steeds op wat ik eet en ga 1 x per 4-5 weken op de weegschaal staan, puur omdat het fijn voelt om een stukje controle te hebben. Ik wil stabiel blijven. Ik zit nu lekker in mijn vel, sport met veel plezier en ik geniet van lekkere gerechten op basis van de adviezen. Ik wil GirlPower bedanken voor alle hulp! Zonder jullie was het mij niet gelukt!!!! En ik vind dat je successen moet delen. Lieve lezers, het is mij gelukt dus jij kan het ook. Geef niet op!