Naam: Nettie
Methode: Basisadvies
Resultaat: 6,5 Kg

Lees hier het verhaal van Nettie

Ik ben Nettie en 30 jaar, moeder van 2 kinderen.

Ik sport nu ongeveer 2,5 jaar bij GirlPower. Voor die tijd heb ik vele andere sportscholen bezocht maar ik kreeg niet de ondersteuning en aandacht die ik nodig had en nog belangrijker afwisseling van trainingen!! Daardoor werd het gauw eentonig en gaf ik de moed op.

Toen kwam ik via een kennis in aanmerking met GirlPower. Trainingen van 30 min op de PowerPlate. En na die 30 minuten ook nog een voldaan gevoel hebben. Dat wou ik proberen. Ik heb een proefles aangevraagd en werd heel vriendelijk ontvangen en na de les had ik een gesprekje. Want ik was zo enthousiast, dat ik dit vaker wilde en mijn doelen hier wilde gaan behalen. Ik gaf aan dat ik mijn buik platter wilde hebben en vollere billen wilde, daarnaast ook nog meer conditie. Alles was mogelijk zeiden ze. Ik begon wekelijks met de PowerPlate training. Daarna ging ik ook andere activiteiten proberen zoals o.a. de hardloop cursus naar 5 km bij Chantal, super leuk om aan mee te doen! Ik deed ook Pilates, om mijn diepere buikspieren sterker te maken en CXWorx voor je core, Sprint een half uur knallen op de fiets etc. Meer dan genoeg afwisseling, dat vind ik zo fijn en daardoor is er voor iedereen wat wils. 

Ik vind het heel erg leuk om te zien wat ik heb bereikt, natuurlijk ook met veel up en downs maar dan kan ik gewoon mijn coach inschakelen voor voeding, trainingen en eigenlijk overal waar ik mee zit of vragen over heb. Ik kan altijd bij Annerike terecht, dat geeft zo’n fijn gevoel en is erg motiverend. Ik heb een glutenallergie, ook daar word ik super mee geholpen waardoor ik nu geen opgezette buik meer heb. Ook maak ik gebruik van de PowerSlim producten, de shake in de ochtend want die valt niet zo zwaar op mijn maag en is heerlijk. Ik ben heel erg tevreden over alles de begeleiding op het gebied van voeding en van trainingen.

Op naar nog vele jaren trainen bij GirlPower. Voor mij en vele andere de beste!!!

Liefs Nettie