Naam: Lucia Korpadi
Methode: PowerSlim
Resultaat: -15 Kg

Lees hier het verhaal van Lucia

2017
Daar sta je dan voor de spiegel. Even mijn buik inhouden. Het staat me best. Valt helemaal niet op dat ik “dik” ben. Wijd shirt aan en gaan met die banaan. Ik heb tenslotte 2 kinderen gehad, dus ja, ik kan er ook niks aan doen.. of wel?

Ik bevond me van 2014 t/m 2016 in een rollercoaster van ziekte, scheiding en ik moest mijn kapsalon draaiende houden. Ik verwende mijzelf op de verkeerde manier door in de bank te kruipen na een drukke dag met een zak chips. Ik was altijd moe. Zodra de jongste smiddags naar bed ging deed ik maar al te graag een tukkie mee. Door de dubbele longembolie was mijn conditie echt helemaal 0.0 en ik werd al moe als ik ook maar aan sporten dacht. Eventjes snel naar zolder rennen was geen optie.

Maar toch was ik jaloers op al die dames die wel fit en slank waren. Want eigenlijk wilde ik dat ook heel graag en zij waren ook moeder, dus het kon blijkbaar wel!! Maar die drempel.. die drempel was zooooo groot! Want ik dacht: Ik ben veel te druk en zo bedacht ik elke keer een excuus. Totdat…

Mam! We moeten samen op de foto voor moederdag! En na die foto was het klaar. Ik schrok van mezelf. Sommige vonden mijn reactie overdreven, maar ik werd wakker geschud! Ik was er helemaal klaar mee en wilde mijn levensstijl omgooien. Maar hoe?

Ik wist gelijk dat ik naar Girlpower moest gaan. Want ik had zoveel positieve verhalen gehoord. De intake was pittig, maar dat was net wat ik nodig had. Een ongelooflijke schop onder mijn kont! Ik was 30 jaar… en de weegschaal gaf een leeftijd aan van 50 jaar!! Ik dacht het dus even niet! Ik wilde weer stralen! Die dag besloot ik mijn levensstijl om te gooien.

Ik ben gestart met Powerslim en kreeg de juiste hulp. Powerslim is ideaal. Ik ben niet echt een keukenprinses en met mijn drukke leventje is het heerlijk als je af en toe een “doosje” kan eten. De eerste zondag had ik meteen contact met Annerike. Ik zag het echt even niet meer zitten, want geloof mij, het afkicken van suikers is echt heel zwaar! Maar na een peptalk was de knop weer om en ging ik als een speer! Geen middag dutjes meer, ik voelde me steeds fitter! Natuurlijk ging er wel vaak door me heen: “maar wat als ik weer normaal ga eten?”

Toen er 10 kilo af was begon ik met sporten. Elke week op de Powerplate en ik begon zelfs aan mijn 1ste 5 km training. Mijn lichaam veranderde en ik voelde me zo sterk en happy! Want ik had nooit durven dromen dat me dit zou lukken! Elke keer gaf Girlpower mij het vertrouwen dat ik het wel kan! Ik leerde nieuwe mensen kennen en het was elke keer weer een feestje om binnen te komen. Het voelt als 1 grote familie. Niemand hoeft zich daar onzeker te voelen. Er is waardering en heel veel liefde. Ik zorgde ervoor dat Girlpower in mijn dagelijkse schema kwam. En het paste perfect! Er was zelfs oppas aanwezig. En hoe leuk is het om te horen: WAAAAUW wat zie je er goed uit! Hoeveel ben je afgevallen?

2019
En dan nu.. 2 jaar geleden nam ik deze stap. Ik ben er elke dag nog zo dankbaar voor. Inmiddels 15 kilo lichter en al 1 jaar stabiel op gezond gewicht. Ik eet gerust mijn patatje en geniet van een taartje op een verjaardag. Maar ik heb geleerd om keuzes te maken. Het voelt heerlijk om lekker in mijn vel te zitten. Ik kan shoppen waar ik shoppen wil. Eindelijk de kleding aan die ik echt het allerleukste vind. En natuurlijk zijn er soms struggles.. maar dat hoort bij het leven. Ik ben een gezonde fitte moeder voor mijn meiden en dat vind ik erg belangrijk. GirlPower heeft me daar ontzettend mee geholpen. GirlPower gaf mij de power om niet op te geven. Ik zou het iedereen aanraden. GirlPower heeft een plekje in mijn hart!