Naam: Stefanie Heijnen
Methode: PowerSlim
Resultaat: -21 Kg

Lees hier het verhaal van Stefanie

Afgelopen zomer ben ik begonnen met het powerslim programma. Op eigen kracht lukte het mij niet om af te vallen en op het internet had ik positieve verhalen gelezen over powerslim. Zo kwam ik ook bij Girlpower terecht.

Ik had voor mezelf besloten om eerst nog even lekker te genieten van mijn All-in vakantie en na terugkomst te starten met het programma. Zo gezegd zo gedaan, de ochtend na terugkomst van mijn vakantie had ik mijn eerste afspraak met Annerike. Dit was voor mij best wel een drempel, maar ik werd al snel gerustgesteld.  De eerste weging werd gedaan en ook werd het programma doorgenomen en uitgelegd. Ik kreeg het starterspakket mee, zodat ik diverse producten kon proberen. Uiteraard vond ik niet alles lekker, maar er waren genoeg producten die ik toch echt heel lekker vond. Ik had direct in de eerste week 2 etentjes gepland, hier maakte ik mij best wel zorgen over. Ik was bang dat ik hierdoor niet zou afvallen. Annerike gaf aan dat dit niet nodig was en zij bood aan om de menukaart door te nemen. Zij gaf dan op de menukaart aan wat ik het beste kon eten en wat ik het beste kon laten staan. Er was in ieder geval altijd nog genoeg om uit te kiezen. Ik vond het heel fijn dat zij met mij mee keek, dit is ze ook blijven doen. Ook als ik een keer onverwachts uit eten ging, kon ik haar altijd via WhatsApp bereiken en keek zij met mij mee. Ook bij moeilijke momenten was ze er altijd voor mij, super fijn.

De eerste dagen na de start van het programma reageerde mijn lichaam hier best heftig op, waarschijnlijk door het afkicken van de suikers. Na een dag of 4 was dit voorbij en voelde ik mij juist heel goed. Ik had meer energie en minder last van dipjes gedurende de dag. De eerste weken heb ik niet gesport naast het programma. Later ben ik meer gaan bewegen door 2 tot 3 keer per week minimaal een half uur te gaan wandelen. Inmiddels sport ik weer 2-3 keer per week in de sportschool.

Sinds het eerste weegmoment vlogen de kilo’s eraf en inmiddels ben ik ruim 20 kg lichter! Ik voel mezelf goed en heb veel meer energie. Ook heb ik inmiddels een hele nieuwe garderobe moeten aanschaffen, wat natuurlijk geen straf is.

Het programma is mij heel goed bevallen en ook werd ik goed geholpen door Annerike. Naast de goede begeleiding heb je veel keuze aan producten (zelfs hagelslag en chocolaatjes) en kun je daarnaast ook nog gewoon lekker uit eten. Je sociale leven hoeft dus niet te lijden onder dit programma. Je eet alleen anders en maakt bewuste keuzes. Ik vond het programma goed te combineren met mijn drukke fulltimebaan. Inmiddels ben ik bijna op mijn streefgewicht en ook na het bereiken van mijn streefgewicht wordt ik begeleid om mijn gewicht stabiel te houden, een volgende uitdaging. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goedkomt.

Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen en als ik terugkijk op de afgelopen periode is het mij echt goed bevallen. Ik zie het programma dan ook als een investering in en cadeau aan mijzelf en ik kan het iedereen aanraden!