Naam: Gerrina de Graaf
Methode: FitStartprogramma
Resultaat: -2 Kg

Lees hieronder het verhaal van Gerrina

Zomervakantie 2019 in zicht. Maar na een jaar niet sporten en minder goed op mijn voeding letten, was dat ook te zien en te voelen aan mijn lichaam.

Mijn vel was slapper geworden en rondom mijn buik en heupen zat wat meer volume. De bikini ging wel aan, maar ik voelde me er niet echt lekker in. Toen zag ik via FB dat Girlpower een FitStartprogramma ging beginnen na de vakantie. Ik heb er verder niet langer over nagedacht en me gelijk aangemeld. Ik moest weer ritme krijgen in sporten en beter op mijn voeding gaan letten.

Het sporten voelde weer goed, ik probeerde allerlei verschillende lessen. Dat maakte het leuk en gaf weer een goed gevoel. Zelfs spierpijn was weer fijn. De voeding is lastiger, vooral het plannen en vooruitdenken. Ook vind ik het lastig om genoeg eiwitten binnen te krijgen, want ik hou bijvoorbeeld niet van kwark. Maar met hulp van het de meiden van Girlpower en het Powerslim momentje gaat dat nu een stuk beter. Ook probeer ik nu twee keer per dag groenten te eten en heb ik standaard tomaatjes in de koelkast liggen. Mijn gewicht is niet heel veel minder, maar dat geeft ook niet. De stapjes mogen best klein zijn en het hoeft niet snel te gaan. Ik zie en voel aan mijn lichaam dat ik weer op de goede weg ben. Volgende zomervakantie loop ik weer happy in mijn bikini.