Naam: Jantina de Graaf

Methode: FitStartprogramma
Resultaat: -18 Kg

Fitstart wat een succes!!!
Op 1 april begon ik met het FitStart Programma bij GirlPower. Hierbij viel ik 10 kilo af. Ik heb ontzettend veel geleerd over voeding. Wat zit er in voeding, maar ook, hoe lees ik etiketten? Eerlijk gezegd had ik nog nooit naar een etiket op een verpakking gekeken en wist ik dus helemaal niet wat ik at.

Wat ik fijn vond aan FitStart is dat het GirlPowerteam 24/7 klaar staat via whatsapp. Ik kon al mijn vragen kwijt bij mijn personal coach, maar ook bij de andere coaches. Ook in het weekend en als ik het moeilijk had hielpen ze me er doorheen. Ze hielpen mij net even mijn zinnen te verzetten. 
Het sporten gaat onder begeleiding in hele kleine groepjes. De instructrices zijn kundig en erg behulpzaam, niets is ze te veel. 
Tijdens het FitStart Programma gaat het vooral om keuzes maken. Je leert jezelf steeds vragen stellen zoals wat ga ik eten? Is dit ongezonde moment het me waard? Vind ik het wel echt lekker? Je krijgt een boekje met lifestyle regels, ik heb deze strikt genomen en het stappenplan gevolgd, want juist de kleine stapjes maken, maakt dat het een way of life kan worden. Het is hierdoor goed vol te houden. In de eerste week viel ik door een hele kleine verandering al 3 kilo af. De daar opvolgende 7 weken ben ik de andere 7 kilo kwijtgeraakt. 
Er is ook een wandelavond met alle deelnemers. Hierbij kan je tijdens het wandelen je ervaring delen en van elkaar leren. Dit is er gezellig waardoor je ook gelijk leuke aansluiting hebt tijdens het sporten. De gezelligheid onderling werkt erg motiverend. 

Toen FitStart afgelopen was besloot ik zelf nog een poosje door te gaan en viel daarbij nog eens 7 kilo af. In totaal ben ik dus maar liefst 18 KILO afgevallen door FitStart en het team van Girl-Power.

Ik raad iedereen aan die niet weet waar hij of zij moet beginnen om mee te doen met het FitStartprogramma. Het is leerzaam en je wordt echt bewust van wat je allemaal eet. Ik voel me fitter en ik ben trots op wat ik bereikt heb! 

Bedankt meiden van Team GirlPower! Ik zie jullie weer in de gym!

Groetjes Jantina