Naam: Jessica Vedder

Methode: afgevallen door juiste voeding en sport
Resultaat: -15 Kg

Sporten, vond ik vreselijk. Overgewicht, al 13 jaar! 120 kg na mijn 1ste zwangerschap en was NIET happy! Veel diëten gedaan, sportscholen afgelopen, 1 maand actief en dan sponsor… 2de zwangerschap, 15 kg erbij. Na mijn scheiding eindelijk < 100 kg. Een mijlpaal!
Een nieuwe partner en nog een kindje. Kilo’s bleven plakken.
Kerst 2019 las ik de succesverhalen van GirlPower. Ik herkende mezelf. Hekel aan sport en dankzij Girlpower is sport leuk! Dat gaat ze bij mij niet lukken, dacht ik, maar als ik 2 of 3x p.w. ga zonder teveel tegenzin dan ben ik blij. Daar ging ik, na kerst, op intake. Begeleiding met voeding en een proefabonnement om alle lessen uit te proberen. Met tegenzin ging ik, maar de meiden zijn zo enthousiast, ze trekken je door de lessen heen. Eerst Makkie! Halverwege: HELP! Dan nog maar 15 min. 30 min knallen en moe maar voldaan naar huis. Ik voelde mij direct thuis. De PowerPlate is favoriet. Wat een leuke les, elke week wat nieuws. Favoriet? Ging ik het leuk vinden? JA 5x per week. Zelfs op zaterdag om 8.30 uur. Als je dat in 2019 had gezegd had ik hard gelachen.
Corona… Als GirlPower maar open blijft! Maar helaas op 16 maart moesten ze dicht. NEEE, weg wegen, sporten, coaching, alles. Alles voor niets en straks weer terug bij af. MAAR binnen 1 dag was er een ONLINE sportschool. Wat een toppers! Veel leuke online lessen. Ik doe thuis de dynaband en de Angelworkout mee. Dagelijks! Sporten is nu “MIJN” momentje. Na een dag lesgeven op afstand, zorgen voor de kinderen, helpen met schoolwerk. Na het eten vlucht ik naar boven, ALLEEN! Ik doe de Girlpower les. Zweten, hoofd leegmaken, stretchen, douchen, als ik beneden kom ben ik als nieuw.
Ik ben dankbaar dat ik gemotiveerd blijf. Nog een paar kg en dan heb ik EINDELIJK na 15 jaar mijn doel bereikt! BodyVibe houdt mij gemotiveerd, ze voelen mij aan! Zit je in een dip, ze weten mij altijd weer te motiveren. Ze denken altijd in oplossingen. Echt top. Bedankt!