Naam: Denise Duijst

Methode: Juiste voeding en sporten
Resultaat: -15 kg

2018 startte ik het jaar met de goede voornemens, ik ging hardlopen bij GirlPower en zette met voor 100% in. Dat liep iets anders, we kregen een kadootje, ons 3de kindje. Het hardlopen was echt gedaan met 13 weken zwangerschap. Door meerdere kwalen kon ik ook niet sporten. 2020 was aangebroken en de hardloopcursus was weer gestart. Dit haalde niet alle kilo’s weg, ik wist dat er meer zou moeten gebeuren 85 kilo was ik toen.
Met de Corona maatregelen en 3 kids thuis viel ik in een sloom leven. De zomer brak aan en het was mooi weer. Ik voelde me enorm ellendig in mijn lijf. Ook geestelijk voelde ik mij zwak. Veel te zwaar, moe en futloos. De knop ging om, ik belde voor een afspraak en ik kon gelijk komen. Op de weegschaal 79kg en een te hoog vet percentage.
Ik at te weinig, maar wel veel te veel koolhydraten. Ik moest mijn hele eetpatroon omgooien. Dat is met de hulp van BodyVibe gelukt. 2x per week sporten, het liefst op de PowerPlate en minimaal 1x per week hardlopen. Mijn doel was om in november de 70 kg te halen en dat is mij gelukt! Ik heb inmiddels een hele nieuwe garderobe. Maar ik ga nog verder, mijn uiteindelijke doel is 63 kg, dat gaat mij alleen lukken met goede begeleiding bij het sporten en met een gezond eetpatroon. Daarvoor zit ik bij BodyVibe op het goede adres. Het geeft mij echt een positieve VIBE dat ik fitter en sterker word, dat is echt dankzij jullie MEIDEN! We blijven doorgaan! En blijven dit resultaat op zijn minst behouden!