BLIJVEND OP GEWICHT? HET KAN!
POWER SLIM

“NAJAARSDIP? IK VOEL ME JUIST FIT!”

DOMINIQUE LOOMANS, 47 JAAR

“Ik ben met PowerSlim in aanraking gekomen door een nichtje van me, zij vertelde over het programma en ik wilde graag wat afvallen. Na drie zwangerschappen bleef er steeds watgewicht aanzitten, dat er niet meer af wilde. Ik had al allerlei diëten geprobeerd, maar niets hielp. Ik voelde me bij die verschillende diëten ook helemaal niet prettig. Waarschijnlijk at ik toen ook te veel tussendoortjes, mijn gewicht bleef maar hetzelfde.”

“Ik wist dat een vriendin van me het PowerSlim programma eens heeft geprobeerd en het was haar erg goed bevallen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt gegaan. Ik wilde niet heel veel afvallen, maar genoeg om me weer prettig in mijn eigen lichaam te voelen. Ik vind het programma makkelijk vol te houden door de lekkere maaltijden en producten zoals de crackers, het brood en zelfs chips! In het kookboek staan veel lekkere recepten en voor mij zijn de zes eetmomenten per dag meer dan voldoende. Nu ik mijn streefgewicht heb bereikt, gebruik ik de lekkere tussendoortjes nog steeds af en toe.”

“De coaching heb ik als heel prettig ervaren: je hebt altijd iemand om op terug te vallen en je kunt je verhaal kwijt als je daar behoefte aan hebt. Ook krijg je tips die je toe kunt passen in moeilijke situaties, super fijn dus!”

Ik voel me nu, een jaar later, veel energieker en ik ben nog steeds op mijn streefgewicht! Alles gaat net wat makkelijker, ik geniet weer van winkelen want alles staat nu leuker. Dankzij PowerSlim zit ik weer lekker in mijn vel en kan ik vol energie het najaar in!”

“IK LOOP WEER VOL TROTS OVER HET TERRAS!”

MIRJAM VISSER, 35 JAAR

“Door de jaren heen ben ik steeds zwaarder geworden. Ik was dol op een lekker hapje en drankje. Totdat ik tijdens mijn zwangerschap last kreeg van zwangerschapssuiker en ik erg goed moest opletten met wat ik at. Doordat ik al die tijd op mijn eten heb moeten letten ben ik na mijn zwangerschap heel veel gaan snoepen. Een tijdje na de bevalling van mijn prachtige zoon zag ik een foto van mezelf en ik dacht: ‘Dit ben ik niet, tijd voor verandering…’”

“Maar hoe? Toevallig zag ik toen een kennis op Facebook voorbijkomen. Ik herkende haar bijna niet, zo knap en zo mooi zag ze eruit! Ze was veel afgevallen met PowerSlim en straalde helemaal. Toen wist ik: ‘Dit is het voor mij’, ik ben meteen naar een PowerSlim center bij mij in de buurt gegaan voor een kennismakingsgesprek.”

Na een superleuk gesprek met de coach was ik overtuigd, dit ga ik doen! Ideaal dat ik om de twee uur mocht eten en dat ik iedere week terug moest komen bij mijn coach. Ik kwam steeds een stapje dichter bij een gezond BMI. In minder dan een jaar had ik mijn streefgewicht bereikt, YES! Ik ben al jaren niet meer zo slank geweest, ik voel me echt super. Ik heb ook echt gesmuld van de PowerSlim producten, waardoor het helemaal niet als een dieet voelde.

“Op de moeilijke momenten zoals de feestjes en weekendjes weg heeft mijn lieve coach mij weer weten te motiveren om door te gaan. Het heeft ook geholpen om open te zijn, mensen begrijpen dan beter dat je soms eens wat afslaat of de keuze maakt iets anders te eten. Tijdens het stappen koos ik er vaak voor om de BOB te zijn dan kwam ik ook niet in de verleiding om een wijntje te drinken.”

“Ik hoop dat ik uitstraal dat ik me zo goed voel en dat ik anderen kan motiveren om ook aan zichzelf te gaan werken. Het is alleen nog even wennen met kleren kopen… Ik kies nog vaak de verkeerde maat, maar het is natuurlijk alleen maar leuk om dan een kleiner maatje te kunnen pakken! Een ding is zeker, ik ben super trots op wat ik heb bereikt!”

Powercoach, Chantal

Powercoach, Annerike

Powercoach, Diane

Powercoach, Jacinta

WAT IS POWERSLIM

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. De diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat, maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door een van de Powercoaches. Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

HET AFSLANKPROGRAMMA VAN POWERSLIM BESTAAT UIT 3 FASES:

FASE 1:

AFVALLEN!

Dit is een stricte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten.Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

FASE 2:

OVERGANGSFASE

In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer ‘gewone’ producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is.

FASE 3:

STABILISEREN EN GEWICHTSBEHOUD

Als je op je streefgewicht zit, krijg je nog minimaal een half jaar gratis begeleiding om dat gewicht ook te behouden.

OOK SNEL EN GEZOND AFVALLEN? KOM LANGS!

GEHEEL GRATIS EN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

GirlPower werkt uitsluitend op afspraak.
Als u met vragen zit, aarzel dan vooral niet en vul hiernaast het formulier in.
Uw vraag zal zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Adres: Ansjovisweg 2, 3751 BL SPAKENBURG

Telefoon: 06-52 330 730

Email: info@girl-power.nl

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.