Workshop POKE BOWL

De poke bowl is hip! Maar wat is het precies? 

Een poke bowl is een traditioneel Hawaïaans gerecht, geserveerd in een kommetje. Het bestaat voornamelijk uit rijst, groenten en rauwe vis, maar tegenwoordig komen er ook regelmatig vlees-, gevogelte of vegetarische varianten voorbij. 

Alleen wat stop je nou precies in zo’n poke bowl? Welke groenten kun je rauw eten en welke niet? Gebruik je altijd rijst? Welke sausen of dressings zijn geschikt? Met welke kruiden breng je het op smaak en in welke hoeveelheid heb je de verschillende ingrediënten nodig? 

Tijdens de Workshop “POKE BOWL” gaan we met deze vragen aan de slag. We maken een gezonde voedzame bowl die geschikt is als lunch of zelfs als avondmaaltijd. Dit doen we door te zorgen voor een goede verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Superhandig als je weet hoe je dat aanpakt en ook toepasbaar op allerlei andere gerechten. 

Meld je nu aan voor de Workshop “POKE BOWL” en PROEF, LEER en ERVAAR hoe jij zelf dit hippe gerecht op de juiste manier opbouwt en ga naar huis met een heerlijke maaltijd voor de volgende dag.

Offerte aanvragen

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring