EEN STERK EN SOEPEL LICHAAM MET PILATES NABIJ AMERSFOORT

Een sterk en soepel lichaam dat willen we toch allemaal. Dit kun je mede door de Pilatesmethode bereiken. Wij bieden de klassieke Pilates matlessen aan bij GirlPower vlakbij Amersfoort.

ZACHTE EN EFFECTIEVE BEWEGINGSVORM

De Pilatesmethode is een zachte en effectieve bewegingsvorm die in het begin van de 20e eeuw is ontwikkeld door Joseph H. Pilates. Het doel van Pilates is het creëren van een evenwichtig, sterk spiersysteem en een soepel lichaam. Daarbij worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren weer geactiveerd en versterkt. Pilates heeft de kracht om je te blijven uitdagen, iedere les opnieuw. Je leert constant, waardoor de methode leuk en afwisselend blijft.

VERBETERING VAN DE LICHAAMSHOUDING

Het regelmatig beoefenen van Pilates geeft spierkracht, flexibiliteit en meer lichaamscontrole. Pilates verbetert de lichaamshouding aanzienlijk en vergroot de longcapaciteit. De methode vergt concentratie, tijd en inspanning. Als je de basis van Pilates eenmaal onder de knie hebt, raak je het niet zo snel meer kwijt.

Pilates nabij Amersfoort is voor iedereen die kan en wil investeren in zijn of haar welzijn. Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je een geoefende sporter bent en of je nog nooit gesport hebt. Pilates kan zo uitdagend zijn als je wilt, of juist minder belastend, als dat voor jou nodig is.

Vraag nu gelijk een gratis proefles aan en ervaar zelf de GirlPower Pilates les in Bunschoten-Spakenburg, nabij Amersfoort. Je vindt onze contactgegevens op de website.

VRAAG PROEFLES AAN!