POLE FIT, DÉ WORKOUT VOOR PAALDANSEN NABIJ AMERSFOORT!

In de zomer zullen wij Pole Fit, de workout voor paaldansen nabij Amersfoort, gaan introduceren bij GirlPower. Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende training, hou je van fitness, maar mis je daarin de uitdaging? Dan is Pole Fit zeker iets voor jou! Pole Fit is paaldansen in combinatie met krachttraining. Dus ben jij op zoek naar een gave paaldans training in de buurt van Amersfoort? Dan is GirlPower de plek voor jou!

EEN GAVE WORKOUT, GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Pole Fit is paaldansen in combinatie met krachttraining. Onze instructrices zullen je meenemen in een gave workout, waarbij je uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit worden verbeterd. Je zal een combinatie van kracht- en cardio-training ervaren. Er is oneindig veel te leren op het gebied van paaldansen nabij Amersfoort. Of je nou wilt afvallen, sterker, fitter, leniger of zelfverzekerder wil worden. Pole Fit is geschikt voor iedereen, ongeacht sportervaring en leeftijd.

GECERTIFICEERDE PAALDANSINSTRUCTRICES

Je zal grenzen verleggen en angsten overwinnen. Dit zorgt ervoor dat je zo enthousiast wordt dat je geen training meer over wilt slaan. Bij GirlPower staat veiligheid voorop, onze instructrices zijn allemaal gecertificeerde paaldansinstructeurs. We zullen rekening houden met ieder zijn of haar eigen niveau en waar nodig persoonlijke aanpassingen doen. Vraag nu gelijk een gratis proefles aan en ervaar zelf deze unieke workout paaldansen nabij Amersfoort!

VRAAG PROEFLES AAN!