Personal Hormonal Profiling (PHP)

HORMONALE DISBALANS?

Hormonen reguleren je stofwisseling, je eetlust, je kracht en je omvang van de spieren alsmede de hoeveel vet die je opslaat en waar je vet opslaat, jouw lichaamsgewicht en hoe je je voelt. Alles draait echter om de balans tussen deze hormonen.

Bij veel mensen is sprake van een hormonale disbalans. Of je nu graag wilt afvallen, meer in spiermassa wilt aankomen of je gewoon beter wilt gaan voelen, dan kan je kiezen voor ons Personal Hormonal Profiling Program. Wij gaan dan de hormoonhuishouding weer in balans te brengen met behulp van voeding, supplementen en training. PHP gaat dus niet alleen over afvallen of aankomen, maar vooral over gezondheid en je goed voelen.

Ontstaan hormonale disbalans
Constante stress en het gebruik van verkeerde voeding, zijn enkele oorzaken van een hormonale disbalans. Heb je last van een of meerdere van onderstaande symptomen, dan speelt er waarschijnlijk een hormonale disbalans.

niet kunnen afvallen duizeligheid darmproblemen moeilijke stoelgang
uitgeput / vermoeid eczeem luchtweginfectie allergie
stress gewrichtsproblemen te hoog vetpercentage spiermassaverlies
snel geirriteerd slaapstoornissen PMS-klachten laag libido
hoofdpijn / migraine weinig energie weinig concentratie auto-immuunziekten

Vrouwen met een slanke taille en brede heupen en/of dikke benen of mannen met een zwembandje of bierbuik, zijn twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

Hoe werkt Personal Hormonal Profiling?
Na een huidplooimeting op twaalf plekken van je lichaam en een uitgebreide anamnese, bespreken we jouw hormonale profiel. Door je voeding aan te passen en gericht te trainen zorg je ervoor dat jouw hormonen weer in balans komen, waardoor je (afhankelijk van jouw wens) afvalt of aankomt. Klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Kortom je gaat er niet alleen beter uitzien, je gaat je ook beter voelen!

Anders eten
Om een verbetering te krijgen in je lichaamssamenstelling ga je anders eten. Omdat bepaalde voedingsstoffen niet met elkaar verteren, ga je koolhydraten gescheiden eten van eiwitten en vetten. Zo eet je, indien toegestaan in je profiel, maximaal 2 koolhydraatmaaltijden per dag en verder alleen combinaties van eiwitten en vetten.

Optimale vertering
  
Om te kijken of de vertering van voedingsstoffen in jouw lichaam optimaal is, doen we een enzymentest. Als de vertering van voedingsstoffen niet optimaal is, neem je deze niet optimaal op in je darmen, waardoor veel lichaamsprocessen niet plaats kunnen vinden. Als uit de test blijkt dat jouw vertering niet optimaal is, zorgen we er met behulp van Fundazymes voor dat je snel weer optimaal voedingsstoffen opneemt en dat je lichaam zelf weer voldoende maagzuur aanmaakt.

Onthul de nieuwe JIJ met een beetje hulp van onze adviezen die bij Personal Hormonal Profiling speciaal op jouw lichaam zijn afgestemd. Dit alles op een volledig natuurlijke manier met langdurig resultaat. Geniet weer optimaal van jouw lichaam en sta weer energiek in het leven.

Benieuwd of Personal Hormonal profiling bij jou past? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Aanvraagformulier

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.