HYROX

HYROX verovert de fitnesswereld! De race werd geïnspireerd door miljoenen atleten over de hele wereld die functionele fitness als hun favoriete sport beschouwen. Tot nu toe was er geen meetbare fitnessrace die toegankelijk is voor iedereen. HYROX is de ultieme uitdaging: Een perfecte combinatie tussen kracht, uithoudingsvermogen en vastberadenheid.

HYROX heeft zorgvuldig 8 functionele bewegingsoefeningen geselecteerd in combinatie met hardlopen die elk deel van het lichaam zullen trainen en jouw verschillende energiesystemen. Hoewel HYROX-races altijd uit dezelfde oefeningen bestaan, introduceert de HYROX-trainingsmethodologie verschillende lichaamsgewicht- en uitrustingsoefeningen die je voorbereiden voor jouw HYROX en zorgt voor een gevarieerde, dynamische en veilige trainingsroutine.

BodyVibe biedt jou:

8 weken onbeperkt sporten. BodyVibe biedt 3x per week een speciale HYROX training aan. Je krijgt  trainingschema’s van HYROX zodat je ook zelf kan trainen op je eigen tijd in de gym. en een ticket om mee te doen met HYROX.

Wat kost het en wat krijg jij?

  • 2 maanden onbeperkt sporten
  • Training schema’s
  • HYROX ticket

Dit alles samen kost €239,50 

DAAG JIJ JEZELF UIT? MELD JE DAN SNEL AAN -> Info@bodyvibe.nl

Wil je weten of HYROX wat voor jou is?

Vrijdag 1 september geven wij in samenwerking met Oldschool Gym een HYROX TRY OUT

 

 

Meld je hier gratis aan voor de try out