CHANTAL

EIGENARESSE BODYVIBE, PERSONAL TRAINER, HARDLOOPTRAINER, POWERPLATE, SPRINT, EMS, VOEDINGSCOACH, POST NATAL COACH

Enthousiast, motiverend en gedreven! Dat is de kracht die ik uit wil stralen naar mijn team en naar mijn klanten. Sport is mijn passie en mijn drijfveer in het leven. Sporten is voor iedereen en op elk niveau. Daarom is mijn doel voor iedereen een training op maat.

De hardlooptrainingen vind ik het allerleukst, vooral de beginnerscursussen. Het van niets iets maken en mijn klanten te zien groeien, vertrouwen geven en grenzen zien verleggen. Dat inspireert mij en motiveert mij.

Tijdens de Sprint lessen vind ik het een feestje om iedereen uit te dagen om net een beetje harder te gaan. In de les mogen ze mij haten en als ik dan na de les hoor dank je wel voor de lekkere les, ik voel me top, dan is mijn missie geslaagd!

Bewust genieten van het leven! Dat is de boodschap die ik de klanten mee wil geven. Vaak lukt het pas echt te genieten wanneer je je goed en fit voelt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je fit voelen gaat vaak samen met een gezonde levensstijl, oftewel gezonde voeding, sport, beweging, voldoende rust en ontspanning. Het gaat om de juiste balans tussen die verschillende onderdelen, maar die is voor iedereen anders. Daarom wil ik graag samen met de klant kijken naar wat bij hem of haar past. Niet voor iedereen werkt hetzelfde, want ieder lichaam en ieder leven is anders. Daarom probeer ik iedereen die bij BodyVibe binnen loopt, op een enthousiaste manier te motiveren en samen doelen te stellen voor een gezond en fit lichaam en die na te streven op de manier die bij de klant past. Ik blijf mijn grenzen verleggen en dat kan iedereen, als je maar in jezelf gelooft.

Cynthia

POWERPLATE, SPRINT, VOEDINGSCOACH

DIANE

POWERPLATE, SPRINT, EMS, VOEDINGSCOACH

Mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen probeer ik over te dragen aan de mensen die sporten bij Body Vibe. Elke week een nieuwe training op de PowerPlate is een uitdaging en zorgt ervoor dat het niet saai word.. in de sprint les ga ik helemaal los en probeer ik jouw grenzen te verleggen. de Stretch & Relaxe les focussen wij op onze ademhaling en  de rust.

Ook probeer ik mensen te overtuigen dat sporten geen moeten is maar een verwen momentje voor jezelf! Even nergens aan denken maar je lichaam laten werken. Uiteindelijk doel is om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan! Op gebied van voeding wil ik je graag helpen bij het behalen van jouw doelen. Samen op weg naar een gezondere leefstijl en een lichaam waar jij weer een dansje mee doet. 

 

 

Naast het volgen van de studie Sportkunde, heb ik in december 2020 de Les Mills Sprint Instructor gevolgd. Zelf sport ik al 2 jaar bij BodyVibe en vind ik de sportschool erg fijn. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor de klant en er worden veel resultaten behaald. Momenteel volg ik ook de PowerSlim cursus. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen en begeleiden. Dit wil ik doen door middel van kennis, een luisterend oor en heel veel enthousiasme. Sporten en gezond eten, je lichaam verdient het!

CHANTAL DE JONG

POWERPLATE , POWERCAMP, BODYPUMP, EMS, RPM, VOEDINGSCOACH
 

KIM

Strength,  BODYPUMP, 

Met dansen ben ik bij BodyVibe begonnen. Uiteindelijk heb ik dit mogen uitbreiden naar veel meer! Na veel leuke opleidingen mag ik nu diverse lessen geven. In elke les dezelfde energie proberen te geven met steeds weer verschillende mensen. Een hele uitdaging, maar zo leuk! Mijn doel is om van elke les weer een feestje te maken en tijdens dit feestje werk je ook nog eens aan je kracht, conditie en zelfvertrouwen! Wat wil je nog meer? Sporten moet leuk en ontspannend zijn! Ik hoop door mijn enthousiasme en eerlijkheid mensen extra te motiveren.

Esra

Strength, RPM

In 2015 ben ik begonnen met sporten bij BodyVibe toen nog GirlPower, door de VIBE die daar is, heb ik het plezier in sporten terug gevonden.Vooral buiten sporten vind ik heerlijk! In 2016 kreeg ik van Chantal de kans aangeboden om Bootcamp Instructor te worden ,de kans om het plezier in buiten sporten te delen met anderen. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Er volgenden nog vele opleidingen. Elk jaar sta ik weer voor een nieuwe uitdaging binnen team BodyVibe. Inmiddels geef ik de trainingen PowerPlate, HIIT, BodyPump en PowerCamp. Elke les vind ik het een feestje om een leuke groep enthousiaste deelnemers elke keer weer een klein stukje sterker te maken.

Ook 2021 wordt weer een jaar met een nieuwe uitdaging. Ik word opgeleid tot volwaardig voedingscoach en ik hoop dat ik daarmee mensen kan helpen om hun doelen te bereiken!

Zelf heb ik al vele doelen bereikt door steeds weer uit mijn comfort zone te stappen. Dit is wat ik heb geleerd, want buiten je comfort zone ligt je resultaat!

GERT-JAN

KRAV MAGA 

Al van kind af aan beoefen ik veel sporten met de nadruk op vechtsporten/zelfverdediging. Na 20 jaar vechtsporten en privelessen in diverse gevechtsvormen wilde ik een effectievere vorm van zelfverdediging. Ik ben op zoek gegaan naar een soort van “Allround Vechtsport” waarbij ik bij een vrij onbekend zelfverdedigingssysteem Krav Maga uitkwam. Mijn instructeur, Rick Lablans, waar ik mijzelf ook nog iedere week blijf ontwikkelen, wist dit super effectieve en realistische systeem met veel passie en enthousiasme over te brengen. Door de jaren heen werd ik steeds enthousiaster en werd ik voorgedragen om de instructeurscusrsus te volgen. Ik heb dit met goed succes afgerond, waarna ik mijn kennis over ben gaan brengen. Begin 2017 heb ik mijzelf gespecialiseerd in Kids krav. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met anderen, in zowel mijn reguliere werkzaamheden en als sportinstructeur. Wat is er mooier dan zelfverzekerd, sterk en weerbaar in je schoenen te staan..

Ik kwam Bij BodyVibe terecht als klant. Niet sportief, maar wel gemotiveerd. Ik moest wat gaan doen aan mijzelf 😉 Door de juiste motivatie ben ik nu een echte FITGIRL geworden. Ik sport bijna dagelijks en ik loop marathons (42,2 km achter elkaar hardlopen ;-). 

In 2018 kreeg ik de kans om sportinstructrice te worden! Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken! Ik geniet van elke les die ik mag geven! Bruisend van de energie werken we aan de kracht, conditie en uithoudingsvermogen!

Ik hou van keihard werken tijdens een workout. Ik daag jou dan ook uit om alles uit die 30 minuten te halen, zodat je moe maar voldaan mijn les verlaat!

Blijf doelen stellen, zodat je gedreven en gemotiveerd blijft. Ik breng jou graag naar een hoger level!

 

NOAH

ANGEL, SCULPT 

Toen ik 5 jaar geleden bij Girlpower ging sporten veranderde mijn hele kijk op bewegen en fit zijn, ik heb namelijk 4 jaar modellenwerk gedaan waarbij sporten altijd heeft gevoeld als ‘moeten’.

Bij BodyVibe veranderde mijn mindset en ging ik met plezier naar de sportschool.

Ik geef de les (barre/angel) en hierbij zijn we heel bewust bezig met ons lichaam en houding op een elegante manier.

Nu ik zelf les geef hoop ik mijn enthousiasme en mindset ook over te dragen en uit te stralen naar jullie. Sporten is heerlijk en ik kan niet wachten om jullie te zien!

Hoi allemaal! Mijn naam is Esra, ik ben begonnen bij BodyVibe met een snuffelstage wat mij erg goed beviel. Chantal gaf mij de kans om de cursus PowerPlate MDD te volgen, hier heb ik geen moment aan getwijfeld. Uiteindelijk heb ik deze cursus gehaald en geef ik inmiddels elke zaterdagochtend met enthousiasme de PowerPlate lessen bij Body Vibe. Wat ik leuk vind aan dit werk; mensen net dat extra zetje geven, zodat zij nog dat ene stapje harder doen!

#WHENYOUFEELLIKEQUITTING
THINKABOUTWHYYOUSTARTED

Melanie

BODYPUMP

Ik ben Melanie een sportieve meid van 31 jaar oud. Ik geef al 14 jaar les in o.a. freestyle lessen. Sinds 7 jaar ben ik ook Les Mills instructeur en geef ik BodyCombat en Bodybalance. Ik verzorg een Freestyle Pump en BodyBalance bij Bodyvibe.

Ik zou het leuk vinden om jullie te zien tijdens mijn lessen!

Sportieve groetjes, Melanie Luttmer

 Ik ben Femke en loop stage bij Body Vibe. Ik volg de MBO-opleiding Sport- en bewegingscoördinator. Het liefst ben ik altijd in beweging. Dagelijks ben ik bezig met stretchen om leniger te worden. Zelf vind ik de handstand een erg leuk onderdeel, omdat ik hierbij mijn lenigheid, balans en kracht gebruik. Ik wil jou ook leniger en sterker maken en ik hoop je dan ook snel bij mij in de les te zien.

 

MALISSA

Pilates, CX, Strength

Ik ben een rasechte FitGirl met een grote passie voor sport, bewegen, gezondheid, voeding en alles daaromheen. Ik doe heel gevarieerde workouts, van Krav Maga tot PoleFit, Sprint, Bootcamp en Stretch. Ik vind echt alles leuk, zolang ik maar met mijn lijf bezig kan zijn.
Ik ben dan ook bijna dagelijks bij Body Vibe te vinden en sta te trappelen om mijn passie met jou te mogen delen! Zie ik jou snel bij mij in de les?

Nicole

RPM, Strength

wil je meer weten over Nicole? binnenkort kom jij meer te weten 🙂

wil je meer weten over Nicole? binnenkort kom jij meer te weten 🙂

Annemarie

Pilates

wil je meer weten over Annemarie? binnenkort kom jij meer te weten 🙂

CHANTAL

PERSONAL TRAINER, POWERPLATE, HARDLOOPTRAINER, VOEDINGSCONSULENTE, POST NATAL COACH, HIIT, SPRINT, EMS

Enthousiast, motiverend en gedreven! Dat is de kracht die ik uit wil stralen naar mijn team en naar mijn klanten. Sport is mijn passie en mijn drijfveer in het leven. Sporten is voor iedereen en op elk niveau. Daarom is mijn doel voor iedereen een training op maat.

De hardlooptrainingen vind ik het allerleukst, vooral de beginnerscursussen. Het van niets iets maken en mijn klanten te zien groeien, vertrouwen geven en grenzen zien verleggen. Dat inspireert mij en motiveert mij.

Tijdens de Sprint lessen vind ik het een feestje om iedereen uit te dagen om net een beetje harder te gaan, in de les mogen ze mij haten en als ik dan na de les hoor dank je wel voor de lekkere les, ik voel me top! Dan is mijn missie geslaagd!

DIANE

POWERPLATE, SPRINT, EMS,VOEDINGSCONSULENTE

Mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen probeer ik over te dragen aan de mensen die sporten bij Body Vibe. Elke week een nieuwe training op de PowerPlate is een uitdaging en zorgt ervoor dat het niet saai word.. in de sprint les ga ik helemaal los en probeer ik jouw grenzen te verleggen. de Stretch & Relaxe les focussen wij op onze ademhaling en  de rust.

Ook probeer ik mensen te overtuigen dat sporten geen moeten is maar een verwen momentje voor jezelf! Even nergens aan denken maar je lichaam laten werken. Uiteindelijk doel is om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan! Op gebied van voeding wil ik je graag helpen bij het behalen van jouw doelen. Samen op weg naar een gezondere leefstijl en een lichaam waar jij weer een dansje mee doet.

Cynthia

POWERPLATE, SPRINT, BODYBEAT, VOEDINGSCONSULENTE

tekst  Naast het volgen van de studie Sportkunde, heb ik in december 2020 de Les Mills Sprint Instructor gevolgd. Zelf sport ik al 2 jaar bij Body Vibe en vind ik de sportschool erg fijn. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor de klant, en er worden veel resultaten behaald. Momenteel volg ik ook de Power Slim cursus. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen en begeleiden. Dit wil ik doen door middel van kennis, een luisterend oor en heel veel enthousiasme. Sporten en gezond eten, je lichaam verdient het!

KIM

POWERPLATE, HITT, CORE, BODYPUMP, POLE, BODYBEAT  

Met dansen ben ik bij Body Vibe begonnen. Uiteindelijk heb ik dit mogen uitbreiden naar veel meer! Na veel leuke opleidingen mag ik nu diverse lessen geven. In elke les dezelfde energie proberen te geven met steeds weer verschillende mensen. Een hele uitdaging, maar zo leuk! Mijn doel is om van elke les weer een feestje te maken en tijdens dit feestje werk je ook nog eens aan je kracht, conditie en zelfvertrouwen! Wat wil je nog meer? Sporten moet leuk en ontspannend zijn! Ik hoop door mijn enthousiasme en eerlijkheid mensen extra te motiveren.

CHANTAL DE JONG

POWERPLATE ,BODYPUMP, RPM,  EMS, VOEDINGSCONSULENTE
 

In 2015 ben ik begonnen met sporten bij BodyVibe toen nog GirlPower, door de VIBE die daar is, heb ik het plezier in sporten terug gevonden.Vooral buiten sporten vind ik heerlijk! In 2016 kreeg ik van Chantal de kans aangeboden om Bootcamp Instructor te worden ,de kans om het plezier in buiten sporten te delen met anderen. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Er volgenden nog vele opleidingen, elk jaar sta ik weer voor een nieuwe uitdaging binnen team BodyVibe. Inmiddels geef ik de trainingen PowerPlate, HIIT, BodyPump en PowerCamp. Elke les vind ik een feestje, om een leuke groep enthousiaste deelnemers elke keer weer een klein stukje sterker te maken.

Ook 2021 wordt weer een jaar met een nieuwe uitdaging. Ik wordt opgeleid tot volwaardig voedingscoach en ik hoop dat ik daarmee mensen kan helpen om hun doelen te bereiken!

Zelf heb ik al vele doelen bereikt door steeds weer uit mijn comfort zone te stappen, dit is wat ik heb geleerd, want buiten je comfort zone ligt je resultaat!

GERT-JAN

KRAV MAGA 

Al van kind af aan beoefen ik veel sporten met de nadruk op vechtsporten/zelfverdediging. Na 20 jaar vechtsporten en privelessen in diverse gevechtsvormen wilde ik een effectievere vorm van zelfverdediging. Ik ben op zoek gegaan naar een soort van “Allround Vechtsport” waarbij ik bij een vrij onbekend zelfverdedigingssysteem Krav Maga uitkwam. Mijn instructeur, Rick Lablans, waar ik mijzelf ook nog iedere week blijf ontwikkelen, wist dit super effectieve en realistische systeem met veel passie en enthousiastme over te brengen. Door de jaren heen werd ik steeds enthousiaster en werd ik voorgedragen om de instructeurscusrsus te volgen. Ik heb dit met goed succes afgerond, waarna ik mijn kennis over ben gaan brengen. Begin 2017 heb ik mijzelf gespecialiseerd in Kids krav. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met anderen, in zowel mijn reguliere werkzaamheden en als sportinstructeur. Wat is er mooier dan zelfverzekerd, sterk en weerbaar in je schoenen te staan..

Esra

POWERPLATE 

Hoi allemaal! Mijn naam is Esra, ik ben begonnen bij Girlpower met een snuffelstage wat mij erg goed beviel. Chantal gaf mij de kans om de cursus PowerPlate MDD te volgen, hier heb ik geen moment aan getwijfeld. Uiteindelijk heb ik deze cursus gehaald en geef ik inmiddels elke zaterdagochtend met enthousiasme de PowerPlate lessen bij Body Vibe. Wat ik leuk vind aan dit werk; mensen net dat extra zetje geven, zodat zij nog dat ene stapje harder doen!

#WHENYOUFEELLIKEQUITTING
THINKABOUTWHYYOUSTARTED

Melanie

BODYPUMP

Hey allemaal,  

Even voorstellen. Ik ben Melanie een sportieve meid van 31 jaar oud. Ik geef al 14 jaar les in o.a. freestyle lessen zoals Zumba en Pump. Sinds 7 jaar ben ik ook Les Mills instructeur en geef ik BodyCombat en Bodybalance. Ik verzorg een Freestyle Pump en Zumba bij Bodyvibe.

Ik zou het leuk vinden om jullie te zien tijdens mijn lessen!

Sportieve groetjes, Melanie Luttmer

MALISSA

CORE, PILATES

Ik ben een rasechte FitGirl met een grote passie voor sport, bewegen, gezondheid, voeding en alles daaromheen. Ik doe heel gevarieerde workouts, van Krav Maga tot PoleFit, Sprint, Bootcamp en Stretch. Ik vind echt alles leuk, zolang ik maar met mijn lijf bezig kan zijn.
Ik ben dan ook bijna dagelijks bij Body Vibe te vinden en sta te trappelen om mijn passie met jou te mogen delen! Zie ik jou snel bij mij in de les?

NOAH

ANGEL WORKOUT

Toen ik 5 jaar geleden bij Girlpower ging sporten veranderde mijn hele kijk op bewegen en fit zijn, ik heb namelijk 4 jaar modellenwerk gedaan waarbij sporten altijd heeft gevoeld als ‘moeten’. 

Bij Girlpower veranderde mijn mindset en ging ik met plezier naar de sportschool.

Ik geef de les (barre/angel) en hierbij zijn we heel bewust bezig met ons lichaam en houding op een elegante manier.

Nu ik zelf les geef hoop ik mijn enthousiasme en mindset ook over te dragen en uit te stralen naar jullie. Sporten is heerlijk en ik kan niet wachten om jullie te zien!

ANNEMARIE

Pilates

wil je meer over Annemarie weten? nog even geduld 🙂

ANKIE

Pilates