GIRL POWER, FITNESS VOOR VROUWEN

Maak kennis met Girl Power, fitness voor vrouwen in Bunschoten. Een hippe sportschool waar vrouwen terecht kunt voor opzwepende groepslessen en afslank-begeleiding. Ook jonge sportertjes zijn welkom, we bieden namelijk een aantal leuke lessen speciaal voor kinderen.

OPZWEPENDE GROEPSLESSEN VOOR VROUWEN

Je kunt bij ons terecht voor verschillende opzwepende groepslessen, gegeven door enthousiaste instructrices die de fitness voor vrouwen tot een succes maken. Sport jij al jaren of begin je net pas je sport-avontuur? Door het gevarieerde aanbod is er voor iedere vrouw wat wils. Samen sporten zorgt voor plezier en doorzettingsvermogen. Bij Girl Power kun je losgaan in de volgende groepslessen:

  • Pole Fit
  • Power Plate
  • Power Camp
  • Hardlopen
  • Pilates

Kinderen zijn welkom in de PowerKIDZ-lessen. Leuke trainingen waarin we werken aan hun kracht, houding en uithoudingsvermogen.

POWER SLIM

Wil jij graag afvallen en leren beter met jouw voeding om te gaan? Je kunt bij ons het sporten combineren met het Power Slim programma. Een speciaal voedingsschema en begeleiding van een speciale voedingsdeskundige zorgen ervoor dat je afvalt en dit ook weet vol te houden.

GECERTIFICEERDE TRAINERS

Alle lessen worden gegeven door gecertificeerde, enthousiaste trainers die je motiveren en helpen jouw doelen te behalen. Zij houden rekening met je en geven je tips om de trainingen aan te passen aan jouw niveau. Zo haal je alles uit jouw training en geniet je optimaal. Je wilt geen les meer overslaan!

KOM EEN PROEFLES VOLGEN!

Toe aan een beetje Girl Power? Kom dan eens een proefles volgen! We vertellen je graag alles over onze fitness speciaal voor vrouwen. Maak nu een afspraak!

VRAAG PROEFLES AAN!