ERVAAR DE LEUKSTE FITNESS IN BUNSCHOTEN

Door te sporten voel je je beter. Je zit lekkerder in je vel en ervaart minder stress. Toch ervaren sommige vrouwen een drempel om naar de sportschool te gaan. Niet nodig! Girlpower biedt vrouwen fitness in Bunschoten. Kom bij ons sporten en ervaar hoe leuk

DIVERS AANBOD

Op zoek naar een leuke manier van sporten die goed vol te houden is? Kom één of meerdere groepslessen volgen bij Girlpower! Ons aanbod is divers waardoor de lessen geschikt zijn voor verschillende soorten sporters. Jong, oud, beginner of fervent sporter, iedereen is welkom om een groepsles te volgen bij Girlpower. De volgende lessen staan op ons rooster:

  • 50+ power
  • Pole Fit
  • Power plate
  • Hardlopen
  • Powercamp
  • Pilates

Tijdens onze groepslessen kun je rekenen op uitstekende begeleiding van enthousiaste en gecertificeerde instructrices. We vinden het belangrijk dat je op een veilige manier de les kunt volgen. Wij houden rekening met je en geven je indien nodig alternatieven, zodat je de les kunt volgen op je eigen niveau. Wij dagen je uit het beste uit jezelf te halen, net dat beetje meer te geven. Je zult grenzen gaan verleggen en angsten overwinnen. Je zult geen les meer over willen slaan!

EXTRA BEGELEIDING BIJ HET AFVALLEN

Wilt u graag extra begeleiding bij het afvallen? Je kunt bij ons naast het sporten ook het voedingsprogramma van Power Slim volgen. Maak kennis met Girlpower fitness in Bunschoten. We geven je een rondleiding door onze sportschool en vertellen je graag meer. Vraag een proefles aan via de website!

VRAAG PROEFLES AAN!