Het verhaal van Chantal Malestein

Volg je hart en leef je droom, zo sta ik in het leven. Op basis hiervan is BodyVibe ontstaan. Ik onderneem op gevoel, door goed om me heen te kijken waar de wensen van mijn (potentiële) klanten liggen, maar ook waar de wensen van mijn team liggen. We bespreken regelmatig met elkaar onze doelen, ik heb namelijk altijd geleerd dat 2 meer weten dan 1 dus laat staan wat je met een compleet team kan bereiken. Ieder met zijn eigen kwaliteiten. Dat team was er niet gelijk, dit is gegroeid. Ik begon alleen, maar wel met de steun van een aantal hele belangrijke personen in mijn leven waarmee ik kon sparren en brainstormen. Dromen werden ambities en ambities werden doelen.
Mijn grootste droom was ondernemen, sporten (in welke vorm dan ook) was/is mijn passie. Een leven zonder sport kan ik mezelf niet voorstellen, maar een leven zonder uitdaging ook niet. Wat is er dan beter dan deze twee factoren met elkaar te combineren. En voila…. Daar werd in 2011 GirlPower geboren!

GirlPower is inmiddels uitgegroeid tot BodyVibe, de lifestyle studio in Bunschoten-Spakenburg en omstreken. Bij BodyVibe leer je hoe jij de beste versie van jezelf creëert! Wij proberen je het plezier te geven in gezond eten en/of sporten!
Op 30 december 2011 opende ik de deuren voor het publiek, ik ben gestart op 20 m2 met 2 Power Plates en het PowerSlim afslankprogramma. Ik deed alles zelf, lessen voorbereiden, voedingsbegeleiding, inkoop, verkoop en de administratie. Na 4 maanden was ik op het punt dat ik iemand aan mijn team kon toevoegen.
Vervolgens kwam er elk jaar een Power Plate bij en ook een minimaal 1nieuwe instructrice. We groeiden rustig en gestaag. Elk jaar blikte ik terug op een kleine stijging. Na het volgen van de nodige opleidingen was het in 2013 tijd om het lespakket wat uit te breiden, we begonnen met het geven van Hardlooptrainingen, ook dit sloeg goed aan. Jaarlijks starten we nu 2 x een nieuwe beginnerscursus en dan train ik de nieuwe hardlopers in 10 weken van 0 naar 5km aan één stuk te joggen. Elke cursus starten er weer een leuke enthousiaste groep hardlopers. Als ik nu door de polder ren, kom ik vele bekenden tegen die ik herken aan de looptechniek die ik ze aan heb geleerd 😉 Dus naast de Power Plate trainingen zijn ook de hardlooptrainingen van BodyVibe een begrip. Mijn team bestaat inmiddels uit 15 gecertificeerde instructeurs, ieder met zijn eigen talent. Het lespakket is naast Power Plate en Hardlopen uitgebreid met Pilates, PowerCamp (circuittraining in de buitenlucht), HIIT, CORE, Angel workout (combi barre, pilates en stretch), Krav Maga, Stretch, Sprint (HIIT fietsworkout) Pole Fit (paaldans workout), BodyPump, BodyBalance, BodyBeat (een cardiotraining op de beat met uitdagende moves) en Power Pilates. Wekelijks bieden wij zo’n 75 Power Plate lessen en 50 groepslessen aan. Elke Power Plate les biedt plaats voor maximaal 6 personen. Je wordt tijdens de workout goed begeleid, wij bepalen de training en jij voert de oefeningen uit. Je krijgt de aandacht die jij nodig hebt om het maximale uit je training te halen. De groepslessen bieden plaats voor 8–15 deelnemers, dit is per workout verschillend. Maar er zullen nooit meer dan 15 deelnemers in een les aanwezig zijn. Hierdoor heeft de instructeur goed overzicht en kan ook waar nodig de juiste coaching bieden! Dat is waar BodyVibe voor staat. Sporten onder professionele begeleiding, we hebben oog voor jou!

Waarom Power Plate bij ons zo’n succes is… De druk bezette vrouw/man wil een effectieve training in een korte tijd. Ook wil hij/zij de volgende dag graag voelen wat er exact getraind is. Laat dat nou net zijn waar wij, samen met onze Power Plates, voor kunnen zorgen! Een effectieve training in slechts 30 minuten tijd onder begeleiding van een gecertificeerde trainer! We bieden ook aan; voedingsconsulten, personal training, FitStart afslankprogramma (de ideale start om met een gezonde lifestyle te beginnen), de SummerBody Challenge (met een groep jezelf uitdagen om in 8 weken een summerbody te creëren), het unieke MumPower programma en het PowerKIDZ voedingsprogramma. Ik zal deze laatste 2 programma’s nog even kort uitleggen, verderop de website kan je hier nog veel meer info over vinden.
Het MumPower programma hebben wij ontwikkeld aan de hand van de Power Plate Post Natal Course van Jenny Burrell. De MumPower Course blijkt een succes, we werken met de klant naar een gezonde bekkenbodem toe, dit kan incontinentie en andere vervelende lichamelijke ongemakken voorkomen. Bij MumPower trainen wij ook altijd met de Power Plate. Het PowerKIDZ programma is een speciaal ontwikkelt programma voor gezonde kinderen met overgewicht of obesitas. Het programma biedt deskundige hulp bij het afvallen voor kinderen in de leeftijd van 8-14 jaar. PowerKIDZ richt zich op lekker en gezond eten, zelfvertrouwen hebben en fit zijn. Samen met het kind en ouders/verzorgers gaan we op zoek naar de verborgen dikmakers in de huidige voeding. We stellen lekkere alternatieven voor en zorgen dat het kind een gezond en gevarieerd voedingspatroon ontwikkelt en voldoende beweegt. Een patroon dat past binnen het gezin. We werken met de schijf van vijf gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Zo worden op een interactieve en enthousiaste manier het kind en het gezin begeleidt naar een gezondere leefstijl en groeit het kind op een natuurlijke manier naar een gezond gewicht toe.

Naast al deze trainingen bieden wij nog veel meer. Zo kan jij bij ons terecht voor afslanken en dit kan op diverse manieren. Voor elk wat wils, wij kijken samen met jou wat het beste bij jou past. Op de website kan je de verschillende mogelijkheden terug vinden onder het kopje afvallen. Als laatste wil ik nog een korte uitleg geven over ons mega succesvolle afslankprogramma PowerSlim, dit is het programma waar wij vele grote successen mee hebben behaald. Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Het resultaat op de lange termijn vind ik namelijk enorm belangrijk. Samen met je voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

Kijk lekker rond op onze website, kom je ergens niet uit of heb je toch nog wat vragen, maak gebruik van onze whatsapp link of vul het contactformulier in en ik zal je vragen zsm beantwoorden.

Sportieve groet,

Chantal