TRAINEN IN DE BUITENLUCHT MET BOOTCAMP VLAKBIJ AMERSFOORT

Trainen in de buitenlucht is toch het lekkerst dat er is? PowerCamp is vergelijkbaar met bootcamp en wordt gegeven vlakbij Amersfoort. PowerCamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. De training word buiten gegeven in ons prachtige dorp Bunschoten-Spakenburg, dit ligt vlakbij Amersfoort.

GEBRUIK VAN OBSTAKELS IN DE OMGEVING

Tijdens de PowerCamp trainingen wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken, tot hier lijkt het erg veel op een bootcamp. Als extra uitdaging werken wij tijdens de PowerCamp vaak aan de hand van een circuit, waarbij we ad en toe ook gebruik zullen maken van verschillende trainingsmaterialen, zoals autobanden, battle rope, Kettle Bells enz. Ook wordt er tijdens de PowerCamp trainingen regelmatig in tweetallen of kleine groepjes gewerkt, zodat je met elkaar kunt samenwerken en elkaar uitdaagt om bepaalde oefeningen uit te voeren.

AFWISSELING VAN CONDITIONELE OEFENINGEN MET KRACHTOEFENINGEN

Conditionele oefeningen zoals hardlopen of interval, worden in de PowerCamp afgewisseld met krachtoefeningen. Doordat je de krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht uitvoert en je niet vast zit op een apparaat, train je vaak een aantal spiergroepen tegelijk. Hiermee worden niet alleen je spieren, maar ook je coördinatie uitgedaagd en dus verbeterd.

EFFECT OP HET LICHAAM

Omdat tijdens een PowerCamptraining oefeningen worden gedaan voor de conditie EN voor de krachtopbouw van spieren, kan je effectief werken aan je fitheid! Je krijgt een betere conditie, je lichaam wordt strakker, je houding wordt beter, je voelt je krachtiger en je werkt aan je vetverbranding. De training is dus super allround en voor veel mensen de ideale workout. De bootcamp nabij Amersfoort vindt altijd plaats onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste instructeur.

Vraag nu gelijk een gratis proefles aan en ervaar zelf deze uitdagende PowerCamp / Bootcamp in Bunschoten-Spakenburg, nabij Amersfoort!

VRAAG PROEFLES AAN!