PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door een van de Powercoaches.

Succesverhalen van klanten

Succesverhaal van Sarina Bos

Naam: Sarina Bos

Methode: PowerSlim
Resultaat: -27 Kg

Voordat ik aan PowerSlim begon, heb ik al het e.e.a. geprobeerd maar niks werkte goed en ik viel steeds weer terug in m’n oude gewoontes.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tijdens de Pubertijd is er geconstateerd dat ik een Chronische Ziekte had, vanaf dat moment ging het niet meer goed met m’n gewicht. Door de Operaties/Medicijnen werd het er allemaal niet beter op en lukte het maar niet om af te vallen. Ook sporten ging niet meer, door verschillende complicaties. Afgelopen jaar weer complicaties gehad en artsen konden niet ontdekken waar het aan lag en dat was ook de druppel om toch weer actie te ondernemen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toen kwam ik PowerSlim tegen, alleen is dit met veel Eiwitten, wat normaal voor mij geen goed idee is. Maar na goed overleg met mijn Arts en tussentijdse controles mocht ik het proberen! Het eerste gesprek was erg confronterend en was ik er nog meer bewust van dat de knop om moest, dat heb ik samen met de goede Hulp/Steun van GirlPower gedaan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In het begin vond ik het juist moeilijk om 6 x per dag te eten, want het was allemaal best veel. Je krijgt beter inzicht in wat je eet en wat goed voor je is. Er waren wel wat producten die ik minder lekker vond omdat het vaak een beetje zoet is en ik meer van hartig houd. Maar ze hebben genoeg producten, dus voor iedereen zit er wel iets lekkers tussen.Voor mij was het vooral een moeilijke stap, omdat ik ziek ben en ik niet alles mag. Maar ik ben blij dat ik deze stap gezet heb, tijdens het Kennismakingsgesprek kon ik mijn hele situatie uitleggen. Hierdoor kon ook het eea uitgelegd worden over Powerslim dat je met je Arts kan bespreken waardoor je toch de Stap kan zetten. Er is veel meer mogelijk dan je vaak denkt. Ik ben nu 5 maanden verder en 25Kg lichter en voel me echt super goed! Voor iedereen is er dus wel een oplossing te vinden om af te vallen en dus geen reden meer om te wachten want dan ga je juist weer uitstellen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gewoon een afspraak maken en gaan!

Hoi allemaal,

Mijn naam is Priscilla en ik ben 27 jaar. Ik werk in een chocoladefabriek en ik was te zwaar. Mijn verhaal begon zo ongeveer 2 jaar geleden.Mijn vriend Henk en ik waren tijdens onze jaarlijkse vakantie heerlijk aan het genieten op Kreta, Griekenland.We waren ons lekker aan het volstoppen met heerlijke gerechten, lekkere drankjes en we lagen heerlijk te luieren aan het zwembad.

Ineens maakt Henk een foto van mij, Ik lag op dat moment lekker gebruind, lachend met een glaasje bier in mijn handen. Ik keek naar de foto en schrok me het lazarus. Ik zag mijn dikke buik mijn dikke wangen en de omvang van mijzelf. Bij thuiskomst heb ik gelijk een weegschaal aangeschaft en ik ging er meteen opstaan, het resultaat…. 95 KG! Met mijn lengte van 1.60m is dat behoorlijk OVERGEWICHT.

Ik besloot het heft in eigen handen te nemen. Ik besloot om geen aardappelen, rijst, chocolade, chips en snoep meer te eten. Zelfs de suiker liet ik uit mijn koffie. Het proces ging langzaam maar het werkte, in anderhalf jaar tijd viel ik 20 kg af. Daarna bleef ik maar hangen op 75 kg, met mijn lengte was ik nog steeds te zwaar. Ik baalde want ik wilde graag meer afvallen. Ik besloot google te raadplegen. Al vrij snel zag ik het kopje ‘Powerslim’. De reacties waren lovend op Facebook, dus ik dacht dat ga ik proberen!

26-07-2018
Mijn eerste mailtje ging naar GirlPower en werd beantwoord door de voedingcoach Diane van het PowerslimCenter in Bunschoten. Ik maakte een afspraak en ging er met frisse moed naar toe. Diane legde alles uit, wat PowerSlim inhield, hoe het werkte en wat ik zou kunnen verwachten. De eerste week was moeilijk, ik had een starterspakket gekregen met allemaal verschillende maaltijden en producten. Dus het was tijd om alles uit te proberen. Ik was zeker sceptisch want je hoort vaak verhalen dat producten van diëten vaak niet te doen zijn. Maar Powerslim is zeker niet zo! Natuurlijk waren er maaltijden die ik niet lekker vond. Maar ieder zijn smaak en aangezien ik een lastige eter ben vond ik het echt goed te doen, het smaakte lekker en het was gemakkelijk in de bereiding.

Ook was het makkelijk voor mij om het te combineren met het sporten bij GirlPower. Aangezien ik in 3 ploegendiensten werk en ik negen van de tien keer geen zin heb om naar een sportschool te gaan. Lukte het mij nu wel! Elke week viel ik af, de ene week 1 kilo de andere week 3 of 4 ons. Maar meestal viel ik toch wel meer dan een kilo per week af.

24–10-2018
Nadat ik een week geleden 1 kilo aan was gekomen doordat ik mezelf liet gaan bij verjaardagen en feestjes ging ik nu zenuwachtig naar de weging. Zal ik wel afgevallen zijn? Zal ik mijn streefgewicht gehaald hebben? Heb ik wel echt mijn best gedaan deze week? Gespannen ging ik op de weegschaal staan… De eerste keer doet de weegschaal het niet (grrr) Maar dan komt het bonnetje er gelukkig uit, Annerike zegt niets. We gaan allebei weer zitten aan de tafel, Annerike kijkt me een beetje geniepig aan en zegt dan: Priscilla je bent 2 KG afgevallen JEEEEEEH!! Je zit op je streefgewicht !!!

De laatste 3 maanden waren wennen voor mij, die gingen met ups en downs. Maar ik ben super trots dat ik toch nog die laatste 10 kg kwijt ben. Nu blijf ik onder controle bij GirlPower, zij gaan mij helpen om op gewicht te blijven. 1 ding kan ik jullie zeggen:
Powerslim werkt gewoon.

Naam: Franka Jansen
Methode: PowerSlim
Resultaat: -22,5 Kg

Voordat ik de keuze maakte om Girlpower te bellen voor hulp, is er veel voorafgegaan. In juli 2018 ben ik bevallen van onze derde zoon. Aangezien dit voor ons, ons laatste kindjes was, had ik besloten dat het nu mijn beurt was. Steeds na elke zwangerschap viel ik alle kilo’s wel af, maar de jaren ertussen kwam ik steeds weer iets aan. Die paar kilo’s wilde ik kwijt.

Begin november stond alleen mijn leven op zijn kop. Ik belande in het ziekenhuis en tot op heden ben ik nog aan het herstellen. Om te herstellen kreeg ik een hoge dosis prednison voor langere tijd. Na 6 weken keek ik in de spiegel en was ik onherkenbaar. Uiteindelijk kwam ik hierdoor zelfs 12 kilo aan. Een paar kilo kreeg ik er zelf af, maar afvallen en prednison gaan niet goed samen. Het was een oneerlijke strijd. Intussen was ik er zelfs zo verdrietig van als ik naar mijzelf keek, dat ik besloot als ik onder de 5 mg kwam ik hulp in zou schakelen.

De eerste dag dat ik lager ging in prednison heb ik gebeld met GirlPower. Ik had vaker van familie over Powerslim gehoord en dacht, dit wil ik ook proberen. Dit was mijn cadeau aan mijzelf. Natuurlijk heb ik er hard voor moeten werken. Sporten kan ik immers niet, maar ze zeggen niet voor niets voeding is het grootste gedeelte. De eerste weken gingen super en ik viel heel snel heel veel af. Al het vocht verdween. Zelfs na de eerste week stond ik voor de spiegel en dacht ik wow! Daar ben ik gewoon weer. Dat maakte dat ik nog meer discipline kreeg. De eerst maanden gingen vanzelf. Na een maand of 3 kreeg ik het moeilijk. De vakantie kwam eraan en ik moest er wat harder voor werken. Toch doorgezet en de wekelijkse weegmomentjes hielpen mij er doorheen. Het was echt een stok achter de deur en ik wilde niet afgaan. Tijdens de vakantie heb ik met mate genoten en toch afgevallen. Na de vakantie nog flink doorgezet om tot mijn eerste doel te komen. Psychisch heb ik het best wel eens zwaar gehad. Ik had weken waarin ik zo vermoeid was, maar nog wel aan mijn menu moest denken, terwijl al het andere niet lukte. Toch doorgezet… en echt de meiden hebben mij enorm gesteund. Het hele programma heeft aan mijn verwachtingen voldaan en meer eigenlijk. Inmiddels ben ik 22,5 kilo afgevallen. Bijna onherkenbaar met een half jaar geleden, maar dan op een goede manier. Mijn tips zijn dat girlpower voor elke beurs een oplossing heeft, maar ook voor elke situatie. Ook dat het belangrijk is om te gaan als het eigenlijk slecht gaat en tegen valt. Juist dan is de hulp belangrijk. Ik vond het fijn om op een gegeven moment over te gaan op de volgende stap en het meer zelf te proberen. Ook daar hebben ze de juiste schema’s voor, waarbij eigen invulling kan.

 

IK heb één foto kunnen vinden, waar ik dus niet echt onderuit kon. Het is bizar om te zien hoe het was.

Aanvraagformulier

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.