Menu >

Met PS. food & lifestyle maak jij de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Onze coaches bij Bodyvibe kunnen je daarbij helpen en dat duwtje in de rug geven als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.

Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam bent en trots bent op jezelf. Met PS. food & lifestyle zorgen we ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle program volg je onder persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leert jouw coach je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geeft ze je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder onze persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

VOORDELEN

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Gepersonaliseerde weekmenu’s
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud

 

  • Makkelijk vol te houden
  • Geen jojo effect
  • Begeleiding van een gecertificeerde PS. food & lifestyle coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten 
  • Behoud van spiermassa
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl