WAT IS POWERKIDZ?

PowerKIDZ is een speciaal ontwikkelt programma voor gezonde kinderen met overgewicht of obesitas. Het programma biedt deskundige hulp bij het afvallen voor kinderen in de leeftijd van 8-14 jaar.

PowerKIDZ richt zich op lekker en gezond eten, zelfvertrouwen hebben en fit zijn. Samen met het kind en ouders/verzorgers gaan we op zoek naar de verborgen dikmakers in de huidige voeding. We stellen lekkere alternatieven voor en zorgen dat het kind een gezond en gevarieerd voedingspatroon ontwikkelt en voldoende beweegt. Een patroon dat past binnen het gezin.

We werken met de schijf van vijf gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Zo worden, op een interactieve en enthousiaste manier, het kind en het gezin begeleidt naar een gezondere leefstijl en groeit het kind op een natuurlijke manier naar een gezond gewicht toe.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een kennismakingsgesprek aan.

Succesverhaal van Jade

In april 2018 kwam Jade voor het eerst bij ons. Samen zijn we aan de slag gegaan met gekke spelletjes, dingen proeven, opdrachtjes en nog veel meer.
Lieve Jade, wat heb jij veel geleerd. Afgelopen kerst ging je stralend op de foto. Wij zijn ontzettend trots jou!! ?

? Lees hier het verhaal van Jade ?

Hoi, Ik ben Jade en ik ben 13 jaar. Ik heb bij GirlPower het PowerKidz programma gedaan, omdat ik best stevig was en onzeker. Ik heb van Annerike (super tof mens trouwens) geleerd dat gezond eten heel lekker kan zijn. En dat ik keuzes moet maken of ik voor iets gezonds of ongezonds ga op dat moment.

Ook heeft ze me geleerd hoe je die keuze maakt en bijvoorbeeld dat je denkt dat sommige koekjes gezond zijn, terwijl er dan eigenlijk heel veel soorten suiker in zitten, maar dat een andere naam heeft. Het was eigenlijk niet perse de bedoeling dat ik zou afvallen, maar dat ik mezelf ging verdiepen in gezond eten en mezelf zekerder ging voelen.

Toch ben ik zelfs wat kilo’s afgevallen en ik ben langer geworden, waardoor ik nu veel gezonder ben. Daardoor voel ik me nu fantastisch en weet ik dat het helemaal niet erg is om een keer chips of taart te eten, maar dat je het met mate moet doen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Aanvraagformulier

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.