HOW TO BECOME A FITTY

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar in de praktijk valt het vaak nog vies tegen. We willen wel gezond eten, maar we weten vaak niet hoe of we kunnen het niet volhouden. De grote valkuilen zijn dan meestal dat we doorslaan in extremen of simpelweg niet gevarieerd genoeg eten, waardoor we het op den duur zat worden en geen weerstand meer kunnen bieden aan al die ongezonde verleidingen.

Met ons basisadvies willen we mensen op weg helpen naar een gezond en gevarieerd eetpatroon. Dit doen we door te zorgen voor een goede verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. We hebben ze allemaal nodig om ons lichaam goed te laten functioneren, maar bij de meeste mensen is de balans tussen die drie ver te zoeken. We gaan dus terug naar de basis en creëren een manier van eten waarin ook ruimte is om af en toe te genieten van minder gezonde dingen. Geen jojo-effect veroorzaken, maar op een gezonde en verantwoorde manier afvallen.

Dus wil jij afvallen, meer spiermassa kweken of je gewoon fitter voelen en wil je dit doen d.m.v. normale gezonde voeding en onder begeleiding van een van onze voedingscoaches? Dan is ons basisadvies iets voor jou.

Aanvraagformulier

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.